Zanimljivosti

:drumrolls:

Banner 300

Imamo top 5, a sada ti glasuj za Idesh pobjednika godine!

Piše , Objavljeno

Ova godina započela je bizarnim događajima u scenarijima još bizarnijih ljudi. Kada smo naišli na vijest o legendi iz Texasa koja se vozikala u shopping kolicima po parkingu Walmarta i pritom cugala vino iz kutije za Pringles te radi tog omanjeg incidenta zaradila policijsku zabranu prilaska poznatom lancu trgovina, odlučili smo skupljati takve i slične priče i na kraju godina izabrati Idesh pobjednika.

Kriteriji su bili jednostavni. Nismo tražili nikakve nadarene ljude, sportaše ili dobrotvorce. Tražili smo ljude koji su napravili nešto genijalno glupo, zabavno ili šokantno i radi toga završili u medijima (nismo uključivali javne i već poznate osobe jer bi u tom slučaju pobjedu odnijela Kolinda).

Tražili smo među malim, nepoznatim ljudima. Izabrali smo 5 najboljih, a na vama je da nam pomognete izabrati Idesh pobjednika godine. Pa prisjetimo se kandidata.

Raphael Samuela, biznismen je iz Mumbaia, koji tvrdi da je stvaranje ljudi bez njihova pristanka pogrešno i iz tog razloga je odlučio tužiti roditelje – jer su ga rodili bez njegova pristanka.

Onda imamo jednog kandidata koji je naše gore list. Ovaj kreativni Dalmatinac je ljetos dokazao da se sport i lijenost ne isključuju i izumio kišobran -surfing.

U top 5 je ušao i “Florida Man” koji ima neka jednostavna i logična rješenja za sprječavanje uragana, a koja uključuju bacanje leda u ocean.

I za kraj čovjek koji se zadnji smije. Ovaj Irac se odlučio našaliti sa svojom obitelji i prijateljima na vlastitom sprovodu tako da se javio iz groba.

Sad kad ste se prisjetili svih priča, pomozite nam izabrati pobjednika!

TAGOVIidesh pobjednik godine