Zanimljivosti

video

Aside Banners

Internetom kruži snimka tri žene koje su se pomlatile u beogradskom taxiju

Piše , Objavljeno

Da je beogradski noćni život lud znaju svi, a nekada stvari malčice izmaknu kontroli i sve skupa završi na internetu na kojem sada kruži snimka tri žene koje su se u ranim jutarnjim satima potukle na stražnjem sjedalu taxija.

 

Vozač taksija opisao je ovaj događaj za beogradski Blic

Dotrčao sam do auta i ugledao nevjerojatnu scenu, bio sam u šoku. Vidio sam tri žene kako se tuku i prepoznao svoje dvije prijateljice, koje su inače sestre. Zato sam, kao što bi svaki normalan čovjek napravio, odmah priskočio u pomoć.

 Budući da je moja prijateljica bila djelomice izvan vozila, pokušao sam je povući i tako ih razdvojiti, ali sam onda vidio da je druga vuče za kosu. Pustio sam je, jer bi to bio kontraefekt”, ispričao je taksist.
U komentarima na video nekoliko je ljudi napalo i taksista optužujući ga da je tijekom razdvajanja ljutih žena, jednoj namjerno podignuo suknju. Taksist je ove optužbe negirao, tvrdeći kako je “ozbiljan i porodičan čovek”
“Nisam imao nameru da joj podižem suknju. Ozbiljan sam i porodičan čovek. Nakon obračuna, kada sam uspeo da ih razdvojim, treća devojka iz Pančeva koju su moje dve prijateljice tukle, koliko sam razumeo, vikala je da hoće da zovemo policiju, a onda nestala. Ni njih dve od tada nisam video, niti bih voleo da vidim posle svega što se desilo.”
Taksist je nadodao i kako su sve tri bile u alkoholnom stanju.
Što je uz alkohol bio uzrok ove svađice još ne znamo.

TAGOVIbeograd taxi tučnjava

Komentiraj