Zanimljivosti

spasi nas druže

Aside Banners

Jedan tip tvrdi da je pronašao lijek za mamurluk nakon što ih je 10 godina “proučavao”

Piše , Objavljeno

Ispred nas je jedan vrlo naporan mjesec poznatiji kao “that wonderful time of the year” koji od nas zahtjeva (što se mora, teško je, ali mora se) učestalije druženje s najmilijima prilikom kojeg, da bi ga što lakše preživjeli, ponekad u pomoć moramo pozvati i dobre prijatelje Pivo, Vino i Rakiju. Problem je što je ipak “that wonerful time of the year” i onda forsiramo druženje sa svim prijateljima u isto vrijeme (a neki od njih se baš dobro i ne slažu) pa si stvorimo problem zvan…

Screenshot_5

Svima nam je poprilično poznat ovaj osjećaj i svi smo makar u jednom trenutku u životu rekli najveću laž sebi i drugima “nikada više ne pijem”. Eh…

Iz tog razloga, a i zato da svi skupa što lakše i bezbolnije preživimo ovaj prosinac, odlučili smo istražiti najnovija dostignuća po pitanju preživljavanja mamurluka i naišli smo na gospodina koji poprilično samouvjereno tvrdi da je našao lijek protiv mamurluka nakon godina istraživanja. Nismo odmah bili sigurni treba li mu vjerovati jer i sami sudjelujemo u istom istraživanju, pa čak i više  godina, bez da smo našli magično rješenje koje će pomoći da do mamurluka uopće ni ne dođe.

Ali odlučili smo staviti svoju sumnju sa strane jer svakoj šansi da više nikad ne osjetimo gore navedeni osjećaj vrijedno je dati priliku.

Shaughnessy Bishop-Stall je navodno u ovom desetogodišnjem testiranju isprobao sve, od narodnih mudrosti do nekih poprilično ekstremnih mjera, kao što su skakanje s  padobranom i plivanja s polarnim medvjedima (nije ni nama jasno).

via GIPHY

 

No napokon je zaključio da se mamurluk najbolje izliječi sa sastojcima dostupnima u lokalnoj ljekarni. Kako čudno, još jednom se klasična medicina pokazala uspješnijim rješenjem od razno raznih alternativnih pokušaja iste (suck it antivakcinaši i svi ostali sektaši!).

Kako bi spriječio mamurluk Bishop nakon noći cuganja, a prije spavanja popije sljedeće: mlijeko čička za jetru, aminokiselinu za imunitet, vitamin B za poticanje metabolizma, i za kraj, umm… tamjan. Navodno za protuupalu. 

Vani naravno postoje različite tablete s ovim sastojcima te ako ste na putovanju u Americi potražite Les Labs-ov lijek za mamurluk, a u Australiji potražite brend Rejoove. I  molimo vas da javite radi li! Bit ćemo vam dužnici zauvijek.

A doo tada nam preostaje samo odlazak do ljekarne po sve ove sastojke pa pokušaj biti sam svoj doktor (to je ionako dosta popularno kod nas), baka i njeni savjeti ili dobri stari brufen 600 u prahu… Uz obavezni…

via GIPHY

TAGOVIblagdani lijek za mamurluk mamurluk

Komentiraj