Zanimljivosti

spinning

Aside Banners

Jedini Guinnessov rekord do kojeg nam je stalo – ples oko šipke koji traje 24 sata

Piše , Objavljeno

Imaš te strip-klubove koji nemaju sva moguća izdanja Daredevila u savršenom stanju već imaju neustrašive djevojke koje plešu oko šipke za život i za zabavu. Ne budu sve baš tako super, sigurni smo da ima i ozljeda na radu, ali ono što se događa u “džentlmenskom klubu” Crazy Horse 3 u Las Vegasu je nešto potpuno novo.

Ondje će se održati događaj za pamćenje. Amaterke će pokazati svoje plesne vještine oko šipke, ali inače su profesionalne glumice za koje smo sigurni da im znaš imena i još koješta.

Lisa Ann i Jayden Cole će predvoditi ovaj plesni maraton kojim će pokušati postaviti rekord. Iza pothvata je CamSoda – webcam platforma koja ne prikazuje stanje u prometu ili gnijezda s malenim orlovima. Znaš što prikazuju, a ako ne znaš – pretpostavljaš.

11. kolovoza će se održati ovaj događaj epskih razmjera, a sav zarađen novac će ići u FealGood fondaciju za žrtve 9/11-a.

A pravila rekorda? Čitavih 24 sata će uz šipku morati biti barem jedna plesačica, a s obzirom da to nije mala stvar te da se radi o zahtjevnom performansu, zvijezde će na raspolaganju imati i liječnika i nutricionista, a sigurni smo da će u elitnom “džentlmenskom klubu” biti još ljudi s fensi zanimanjima koji će moći uskočiti ako zatreba.

Pa ti vidi ide li ti se u Las Vegas ili ne.

TAGOVIGuinnessova knjiga rekorda ples