Zanimljivosti

idesh pobjednik godine

Banner 300

Jedna bijelkinja i njen muž bijelac također, “identificiraju se kao crnci” radi čega očekuju i tamno dijete

Piše , Objavljeno

Prošli tjedan smo vas obavijestili kako tražimo “Idesh pobjednika godine”, a naš drugi kandidat za ovo prestižno priznanje je zapravo par, Martina Big i Michael Eurwen, koji nam dolaze iz Njemačke.

Martina i njezin suprug (oboje bijelci)  “identificiraju se kao crnci” radi čega su se podvrgli i tretmanu injekcijama za tamnjenje. Ovaj par tvrdi kako su im doktori rekli da će njihova buduća djeca biti rođena s tamnom kožom.

Screenshot_53

Novovjenčani par iz Njemačke šokirao je i voditeljicu i gledatelje kada se pojavio u emisiji “This Morning”. Martina je javnosti bila poznata i ranije zahvaljujući velikom povećanju grudi, a kad je počela dobivati injekcije, bila je model s bijelom kožom i plavom kosom. Tvrdi da su je tri tretmana učinila ovako tamnoputom te da se sada osjeća 100% crnkinjom.

Njen muž, za kojeg se udala prošle godine, s tretmanima je krenuo nešto kasnije (radi čega je malo svijetlije puti), ali i on želi biti taman kao i njegova žena.

Na pitanje voditelja ne misle li da ovim činom možda vrijeđaju pripadnike cijele jedne rase i njihove kulture, Martina je izjavila da je naučila sve o “crnačkoj kulturi” jer je bila pozvana u Keniju gdje ju je neko pleme učilo paliti vatru.

via GIPHY

Najbolji dio ove emisije bili su voditelji kojima na licu možeš pročitati misli “vi ste ludi ko’ kupus“, ali koji su sve do zadnjeg trenutka pokušali, makar na van, razumjeti ovaj karizmatičan par.

Sve dok nisu mrtvi hladni izjavili kako im je doktor rekao da će imati tamnu djecu.

“A što ako ipak ne budu (crna), pokušavam razmišljati logički, obzirom na biologiju i DNA, hoćete li se osjećati povezano s njima s obzirom da su bijela”, pita voditeljica dok bezuspješno pokušava unijeti malo razuma u raspravu.

Naravno, ona će biti mix mene i Michaela i sigurna sam da će biti crna, ali i ako budu kao mliječna čokolada ili malo svjetlija, nema veze.

Internet, po običaju, nije razočarao s reakcijama:

Screenshot_52

Isječak iz emisije pogledajte ovdje.

 

TAGOVIbizarnosti idesh pobjednik godine Martina Big

Komentiraj