Zanimljivosti

tome, odazovi se!

Aside Banners

Justin Bieber izazvao Tom Cruisea na UFC borbu

Piše , Objavljeno

Ponekad se brinemo za ovoga dečka. Primjerice kada je pred nekoliko godina molio Kevina Harta da bude gost u Comedy Centralu gdje će ga likovi poput Will Farella i Dave Chapellea roastat.

Izgleda da ga takvo “zlostavljanje” i ismijavanje nije zadovoljilo te sada želi biti ismijan i fizički. Naime, Justin Bieber je neki dan putem Twittera izazvao Toma Cruisea na UFC borbu. I to je napravio na najinfantilniji način mogući po principu: “ako ne prihvatiš ovaj izazov, kukavica si.”

Iako se ne zna tko bi pobijedio u ovom besmislenom dvoboju (Cruise doduše ipak ima već koju godinu, a i visok je metar i čvarak), vrijedno je napomenuti da je akcijska filmska zvijezda dobro poznata po tome što je sam odglumio sve svoje opasne scene, rijetko koristeći kaskadera. Biebera je, s druge strane, udario Orlando Bloom na Ibizi nakon što mu je arogantni pjevač u prolazu dobacio “Bila je dobra”, referirajući se na njegovu bivšu ženu Mirandu Kerr.

Iako smo tu u Ideshu!-u veliki pacifisti i protiv svakog oblika nasilja, pomisao na to da bi ga Tom malčice našamarao nas čini nekako posebno veselima. Pratit ćemo hoće li ga Cruise uopće udostojiti odgovorom.

TAGOVIjustin bieber Tom Cruise ufc