Zanimljivosti

Pffff

Aside Banners

KAKO?! Ovo čudo od čovjeka navodno ima 12 godina?

Piše , Objavljeno

Izvor: Shutterstock

Amerikanac Jeremiah Johnson samo je jedan u nizu sportaša koji izgledaju daleko prestaro za svoje godine, što ga je učinilo internetskom senzacijom u roku odmah.

U to se možete uvjeriti i sami ako bacite pogled na tweet koji smo vam ostavili dolje – jer po ovome što mi vidimo lik izgleda kao stariji brat Idrisu Elbi, a ne kao dijete koje ide u šesti razred osnovne.

Čisto informativno, Idris Elba ima 50 godina.

Kako to već ide, ova mrga od “malca” igra poziciju running backa u američkom nogometu, a online zajednicu je šokirao fotografijom na kojoj ima brkove i tetovažu, a koja je nastala nakon Državnog prvenstva za mlade 2022. u Miamiju – koje je osvojio skupa sa svojom momčadi Dallas Dragons Elite Academy (DEA) prenosi New York Post.

Vjerujemo da vas neće iznenaditi ni činjenica da je tamo, osim svega što mu se našlo na terenu, pokupio i nagradu za MVP-ja.

Iako se na videu priloženom u tweetu iznad može čuti kako i sam tvrdi da ima 12 godina, i iako je nacionalna sportska škola i mreža za mlade Generation NEXXT podijelila njegove slike i svrstala ga u kategoriju Under-12 igrača nogometa – nisu svi uvjereni da je mali tek zašao u pubertet.

Jedan od nevjernih Toma u ovom je slučaju i profesionalni NFL igrač:

Ne bi mu valjda i mater sudjelovala u najvećem scamu, jer je i žena za koju se misli da mu je majka – podijelila svoju sreću i ponos na društvenim mrežama:

https://www.facebook.com/shana.evans.142/posts/10229994989923557

Prema twitter profilu za koji se smatra da je izvorno Jeremiahov, ovaj prosperitetni klinac visok je 180 centimetara i težak 90 kila – a piše i da na faks kreće 2027.

Dobro, šta se u toj Americi, osim prerađenog smeća, jede? Jer ako je ovo proizvod uobičajene dijete… šta smo onda mi svi ostali?

Pa to nema ni 13 godina.

 

 

TAGOVIamerički nogomet mvp NFL prvenstvo