Zanimljivosti

nemoj bijelo

Aside Banners

Kokainom napucano srce može kucati 25 minuta izvan tijela

Piše , Objavljeno

Jedan od problema koji se pojave nakon dugogodišnjeg upotrebljavanja kokaina su ozbiljni srčani problemi.

cocaine-396751_1280

Upozorenje!
U videu ispod ćete vidjeti eksplicitan prizor srca koje ne prestaje kucati punih 25 minuta nakon što je odstranjeno iz pacijenta koji je “pudrao nos” više od deset godina. Odstranjeno je u svrhu transplantacije, ne u svrhu skupljanja klikova, ne budite ludi. Ovo srce je toliko naviklo na smanjenu količinu kisika da je nastavilo kucati punih 25 minuta. Srce običnog čovjeka prestane kucati nakon otprilike jednu minutu!

Mogli bismo se našaliti da je u kokainu tajna besmrtnosti i “što se više kokain puca, to duže srce kuca”, ali nećemo. Prizor je grozan.

Primijetit ćete i da ljudsko srce ne treba izgledati ovako kako izgleda na videu. Pucanje kokainom podiže krvni tlak i uzrokuje povećanu potražnju kisika u srce, a samim time i nedovoljan dotok krvi i kisika u srce pa je tako ovo srce gotovo triput veće od onog kako bi normalno, drogom netaknuto srce trebalo izgledati.

Kako biste se još više uplašili i maknuli se od bijelog praha, imamo još jedan video. Ovako se ponaša srce tijekom predoziranja kokainom.

Ostanite u školi. Nemojte koristiti droge.

TAGOVIdroga kokain srce

Komentiraj