Zanimljivosti

fuj

Aside Banners

Liku doživotno zabranjeno članstvo u teretani nakon što je masturbirao na ženu koja je radila čučnjeve

Piše , Objavljeno

Kao da ženama nije dovoljno grozno što je nemali broj krkana kafanu zamijenio teretanom u kojoj sada neometano bulje u njih i ulijeću im dok pokušavaju vježbati. Čini se da može i gore.

Naime, jednoj osobi doživotno je zabranjeno članstvo u Virgy teretanama radi toga što je uhvaćen kako masturbira na ženu koja je radila čučnjeve. Nažalost, dobro ste pročitali. Odrasli čovjek iz Južne Afrike smatrao je prikladnim drkati usred javnog prostora, dok je jadna žena samo pokušavala vježbati.

Prizor je snimio drugi član teretane, koji je s pravom bio šokiran i zgađen ovim ponašanjem, a video je objavio na Twitteru s ciljem da javno pokaže i prozove ovog gnjusa.

Videozapis je objavljen s natpisom: “Želim da lice ovog čovjeka postane viralno. To se dogodilo u Virgin Activeu u Stellenbosch @virginactiveSA. Apsolutno dno.”

I viralno je postalo. Video je skupio 44.000 lajkova, 25.000 dijeljenja i preko 3.000 komentara zgroženih ljudi.

Lokalni mediji izvještavaju da je ogranak Virgin Active reagirao na incident tako što je odmah poduzeo akciju protiv tog čovjeka zbog njegovog ‘izopačenog ponašanja’, a  njegovo članstvo je momentalno ukinuto.

U razgovoru s EWN-om, Carla White iz Virgin Active-a rekla je: “Čim smo primili primjerak videa, započeli smo istragu i otkrili tko je on i dobili detalje i odmah poduzeli akciju otkazivanjem članstva i zabranjujući mu doživotno članstvo u bilo kojem Virgin Activeu i trenutno protiv njega podnosimo kaznenu prijavu.”

TAGOVImasturbacija teretana Virgin Active

Komentiraj