Zanimljivosti

diva has spoken

Aside Banners

Mariah Carey ne priznaje #10yearschallenge jer ona “ne stari”

Piše , Objavljeno

Osim ako ne živite pod kamenom zadnjih 10ak dana, vjerojatno ste primijetili novi izazov koji kruži Facebookom, a koji je pokrenuo sam Facebook. Radi se o #10yearschallengeu koji traži od korisnika da objave svoje fotke jednu kraj druge u razmaku od 10 godina.

via me.me

Korisnike previše ne brinu teorije koje su se pojavile skupa s novim trendom i koje tvrde da iza ovog slatkog izazova stoji nešto puno ozbiljnije i mračnije, a to je razvitak programa za prepoznavanje lica. Većina korisnika odlučila je ne zamarati se time te se oduševljeno odazvala na izazov, kao i na svaku drugu priliku sudjelovanja u nečemu potpuno besmislenom.

“Time is not something I acknowledge”

Božićna all time diva, Mariah Carey, nije oduševljena ovim trendom, no iz nekih sasvim drugih razloga, te mu je odlučila pristupiti na svoj način. 48-godišnja pjevačica objavila je na Twitteru:

“Ne kužim ovaj 10-godišnji izazov, vrijeme nije nešto što priznajem,” uz što je stavila dvije identične fotografije sebe.

Ova izjava naišla je uglavnom na odobravanje njenih vjernih obožavatelja koji su je obasuli komentarima, memeovima i njenim fotkama kojima potvrđuju kako je ona božica koja ne stari.

 

No, brzo su se javili internet junaci koji su morali Carey upropastiti stvar, ali s druge strane, tražila je to…ne?

U svakom slučaju, molimo jedan aplauz za ovu divu, koja nam je dala savršen odgovor za sljedeći puta kada zakasnimo na posao ili predavanje.

Time.is.not.something.I.acknowledge.

TAGOVI10yearschallenge mariah carey

Komentiraj