Zanimljivosti

NOVA DIMENZIJA!

Aside Banners

Megan Fox i njezin dečko pili šamanski napitak i prošli nadnaravni pakao

Piše , Objavljeno

Izvor: Instagram screenshot

Glumica Megan Fox i glazbenik Machine Gun Kelly već su neko vrijeme pod svjetlima reflektora zbog ljubavne veze koju definitivno ne skrivaju. Megan je za Loudwire podijelila iskustvo koje su doživjeli na odmoru u Kostariki gdje su jedva izvukli živu glavu zbog ayahuasce – šamanskog napitka koji u sebi sadrži DMT i izaziva nevjerojatne psihodelične scenarije.

„Probali smo ayahuascu s autohtonim ljudima, bili smo u džungli s još 20 nepoznatih ljudi i svi smo se poredali na rub prašume preko neke čudne ograde, zatim smo pili čaj od limunske trave sve dok, ne svojom voljom, nismo sve ispovraćali. Tri smo noći pili ayahuascu. Bilo je nevjerojatno intenzivno. Svaki je put bilo drugačije – druga noć je bila pravi pakao. Tada nam je ego doslovno umro, iskusili smo patnju sadašnjosti i to je bol koju ću pamtiti zauvijek.“ – ispričala je Megan Fox.

Megan Fox/Instagram
Galerija

Ovaj se šamanski napitak zeznuta je stvar jer izaziva halucinacije, euforiju, napadaj panike ili nagle anksioznosti. Mnogi žele probati ayahuascu upravo zbog tih nadnaravnih efekata koji imaju direktan utjecaj na središnji živčani sustav pa osoba dobije dublji osjećaj za stvarnost, zapravo dođe do „povišenog stanja svijesti“.

Megan Fox i njezin dečko pili šamanski napitak i prošli nadnaravni pakao