Zanimljivosti

laži i obmane

Aside Banners

Meksički političar, ujedno i boksač sa silikonskim implantatima, pobijedio u namještenoj borbi

Jorge Kahwagi. Političar, odvjetnik, biznismen, celebrity. Također i boksač. Opis malo podsjeća na Bruce Waynea, playboya koji iza Batmanove maske spašava grad Gotham od nevaljalaca.

Piše , Objavljeno

NAPOMENA: Ovaj čovjek nema nikakve sličnosti s Bruce Wayneom ili s bilo kojom cool osobom na planetu zemlji. Kad vam nabrojimo još detalja (koji uključuju mišiće od silikona), mislit ćete da se šalimo.

Više silikona od Pamele Anderson i Nevena Ciganovića

Više silikona od Pamele Anderson i Nevena Ciganovića

Guzonjin sin, politički je aktivan, bio je meksički senator, potpredsjednik je jednih meksičkih novina koje drži njegov otac, ali je i potpredsjednik Nacionalne gospodarske komore. Tko je predsjednik? Naravno da je predsjednik njegov “padre”.

Godine 2003. Jorge se odlučio povući iz meksičkog političkog života kako bi…pričekajte… sudjelovao u Big Brotheru. Živopisan momak, nema što.

Od 2001. godine je odlučio zaploviti u profesionalnu boksačku karijeru nakon “uspješne amaterske karijere s 43 pobjede u 43 meča”. Naravno da o tim pobjedama nema nikakvih zapisa. U prvom meču je pobijedio Amerikanca Perrya Williamsa koji je pet mjeseci poslije bio pod istragom Kalifornijskog sportskog saveza zbog namještanja mečeva. Od 2001. godine Jorge Kahwagi je sudjelovao u 12 mečeva. Svi su završili nokautom. U svojoj trećoj profesionalnoj borbi je osvojio naslov meksičkog prvaka, a protivnik mu je bio borac koji je dotad imao 0-4 omjer pobjeda i poraza.

Sa 47 godina se Kahwagi opet odlučio okušati u ringu i to na Filipinima prije nekoliko dana. Svima je jasno da ima implantate u prsima, bicepsima i ramenima. Jedino što nas zanima je kako je moguće tetovirati kožu ispod koje leže implantati. Za lice je odavno očito da se sastoji od različitih spojeva plastike. “Meč” pogledajte u videu ispod. Nevjerojatno je koliko laži i obmana možemo vidjeti u tako kratkom zapisu.

“Nacho” Beristain, boksačka legenda je komentirao meč i rekao o Kahwagiju da udara u slow motionu.

Kahwagi nije borac. Ako je ikad nogom kročio u boksačku dvoranu na trening, nije ništa naučio jer mu je tehnika jako loša. – Nacho Beristain

Troškove meča je pokrio neimenovani meksički promotor (khm), a publika se neprestano smijala svemu što se odvijalo u ringu. Kažu da nema lošeg publiciteta. Drago nam je što i mi pomažemo Jorgeu Kahwagiju u njegovom cilju apsolutne dominacije svim segmentima ljudskog društva.

 

TAGOVIbizarno boks rocky silikoni sport

Komentiraj