Zanimljivosti

Zahtjevan posao!

Aside Banners

Motačica Snoop Doggovih „smiješnih cigareta” se morala natjecati za posao, nema bolje na svijetu

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Kako bi dobila posao full-time motača bluntova za Snoop Dogga, Renegade Piranha (nema šanse da joj je ovo pravo ime) morala je sudjelovati u “roll offu”, a cijela joj je stvar od samoga početka djelovala kao prevara, piše LADbible.

Na kraju… ženska dobije posao iz snova, s legendom od poslodavca, i plaćom za po*izdit.

Još 2019. reper se pojavio u emisiji „The Howard Stern Show zajedno s kolegom entuzijastom za marihuanu Sethom Rogenom, gdje su ga pitali zašto mu je uopće potreban netko tko će mu motati frule.

Odgovor je i više nego jednostavan: Snoop nema vremena. A i puno puši.

Tada je rekao i kako njegov motač ima besprijekoran tajming, vještinu da se pojavi s “čarobnim štapićem” u ruci u pravom trenutku.

Ta radna pozicija Snoopovu motaču stoji i u životopisu pod “PBR”, tj. “professional blunt roller”, dodao je Snoop.

Također, svoje motače plaća negdje između 40.000 i 50.000 dolara godišnje, s povlasticama kao što su “slobodan tjedan” i “plaćanje svih troškova”. Poslodavac godine!

Na kraju, 2022. posao dobiva Renegade Piranha, ženska koja mota i drugim celebovima.

Pojavila se u The Review podcastu s Yarmacrazyjem, gdje je raspravljala o tome kako se uspjela domoći svoje trenutne pozicije.

Dakle, sad slijedi dio priče kad ti mama priča za kći Zlaticu koja ima malu Enu, od baka Ruže što živi niz ulicu, znaš nju, a ti ne kužiš koji se k…. događa. Probaj skužiti sljedeći dio svejedno.

Piranha je poznavala curu koja je znala ekipu koja je uzgajala biljke koristeći Snoopove “Premium Nutrients”. Premium nutrijenti Snoopov su brend nutrijenata koji se, naravno, koriste za uzgoj pre*ebenih, tj. premium biljaka.

Da Snoopu ne bi davali cijele biljke, odlučili su naći nekoga tko bi mu rolao. Zatim se ta cura koju je Piranha znala, sjetila da bi im Piranha mogla motati, pa je to rekla toj ekipi uzgajivača/dilera.

Jel’ jasno sve za sada? Nadamo se da je.

Trebalo je oko mjesec dana da ju se da nagovoriti na to, jer joj se sve činilo dosta fejk, ali Piranha je na kraju ipak odlučila probati.

Nakon što je odrolala svoje, ekipa ju je pitala – na koji bi ona način poboljšala blunt.

Na stolu je vidjela stakleni tip, flok, filter, kako god to želite nazvati, i predložila da ga stave u blunt, iako se tradicionalno on ne koristi u bluntovima nego u klasičnim jointovima.

via GIPHY

Zatim se vratila sljedeći dan i sudjelovala u “roll offu” s još dvoje ljudi. U pitanju su bili Snoopov audio inženjer i lik iz Venezuele koji na partijima mota debele cigare.

Zašto ovo odjednom zvuči kao neki film u kojem bismo mogli gledat Setha Rogena i Jonu Hilla?

Piranha ih je pomela. Od tog dana je poznata kao najbolja motačica bluntova na planetu.

U svakom slučaju, ako misliš da posjeduješ bolji skill, znaš kamo trebaš poći i znaš da će, ako se stvarno pokažeš, to definitivno dobro proći.

 

 

 

TAGOVIblunt marihuana rolanje snoop dogg trava