Zanimljivosti

Aside Banners

Možda imaš OK prijatelje, ali George Clooney je najbolji prijatelj: 14 najbližih podijelio po milijun dolara

Piše , Objavljeno

Naslovna fotografija: Youtube Screenshot

George Clooney je u intervjuu za GQ napokon potvrdio glasinu koja već neko vrijeme kruži – 14 njegovih najbližih prijatelja je dobilo po milijun dolara na poklon.

Prije svega – svaka čast, Đorđe, mi smo u ranim tridesetima i imamo svega nekoliko bliskih prijatelja, doći do 14 njih i svjesno odlučiti da ste si toliko tight da im pokloniš po milijun? Svaka čast.

GQ ga je proglasio čovjekom godine za 2020. godinu. Novinar je morao pitati o ovoj glasini, a Clooney je potvrdio. Rekao je da to vidi kao način oduživanja za vremena kada je bio mladi glumac koji, reći ćemo to na naški, nije imao za kiflu. Spavao je na njihovim kaučima, posuđivali su mu novacc kad mu je trebalo, bez njih ne bi imao ništa. Tako bar on tvrdi.

“Pomislio sam – ako me udari autobus, ionako su svi u oporuci. Pa zašto onda čekam da me udari autobus?”

Ne, nije prijateljima prebacio pare mobilnim bankarstvom. Napravio je to na najbolji mogući način – podigao je 14 milijuna dolara u gotovini te ih je raznio gradom u kombiju koji je izgledao kao cvjećarski kombi.

Tko zna, možda jednom dobijemo biopic o njegovom životu i nadamo se da će se ova priča ugurati u film. I naravno, Clooneyjeve Batman godine s bradavicama i sve.