Zanimljivosti

U svakoj parodiji ima istine

Aside Banners

U parodiji na Dove reklamu vidimo kakvi su zapravo muškarci

Piše , Objavljeno

Opće je poznata činjenica da muškarci nemaju problema sa samopouzdanjem, i da nas se većina smatra vrlo lijepima. No, što o tome misle žene?

dove muškarci

Ovih dana teško da ste mogli izbjeći izvrsnu i emocijama nabijenu reklamu za Dove, nazvanu Dove Real Beauty Sketches. Glavna premisa jest da se žene opisuju crtaču koji ih nikada nije vidio, a nakon toga iste te žene opisuje neka druga osoba. Na kraju dobijemo set slika: s jedne strane one kako žene sebe vide, a s druge one kako ih drugi ljudi vide. Razlike su naravno ogromne, a poruka je jasna: sve su žene lijepe u očima promatrača, koliko god loše mislile o sebi.

Sada smo pak dobili i mušku verziju ove viralne reklame, a ona se prilično razlikuje od one nježnijeg spola. Naime, dok se samo 4% žena smatra prekrasnima, isto toliki postotak muškaraca se smatra: prosječnima. Zato je ekipa s kanala New Feelings Time odlučila zadati udarac svim previše samouvjerenim muškarcima, te im pokazati kako uistinu izgledaju ženama.

Dove Real Beauty Sketches – Men:

U ovoj parodiji koja ima vrlo snažno uporište u stvarnom svijetu (osim u našem slučaju, mi stvarno jesmo prekrasni muškarci), vidjeti ćemo da su muškarci ponosni na svoje bijele zube, za koje im je mama rekla da su najljepši na svijetu. Vole i svoje mišiće, a neki za sebe misle da su bijeli Denzel Washington. No pljuska u lice i povratak u realnost dolazi kada se o istoj stvari pita žene. Tada ti isti muškarci postaju trolovi, izgledaju kao serijski silovatelji, a neki izgledaju kao da smrde.

dove muškarci

Vrhunac ovog skeča je, kao i u originalnoj Dove reklami, kada se muškarci moraju suočiti sa slikama onoga što oni misle o sebi, i što žene misle o njima. Razlike su apsolutno genijalne, a kako kažu neki od Youtube komentara: “Ne bi bilo smiješno da nije istinito!” Pa nije valjda takva situacija?

TAGOVIdove muškarci parodija reklama

Komentiraj