Zanimljivosti

Duge noge za igranje

Aside Banners

Najduže noge na svijetu pripadaju ovoj mladoj dami

Piše , Objavljeno

Izvor: Instagram

Mi ljudi smo divna stvorenja, ima nas svakakvih: malih, velikih, uskih, širokih, dugih, kratkih i tako dalje. Takve različitosti su lijepe i potrebne. Među svim navedenim atributima uvijek postoje oni “naj”. Tako smo i mi pronašli osobu s najdužim nogama ili ona nas. Znate već da internet algoritam funkcionira čudno kako bi nas nas svi pratili.

Macci Currin iz Texasa je ta osoba, njene noge su najduže na svijetu. Desna noga joj je duga 134.3 cm, a lijeva 135.3 cm. Moguće je čak da ima prvu i drugu najdužu nogu na svijetu.

17-godišnjakinja nije ni pomislila da možda ima rekordno dugačke noge sve dok joj unazad dvije godine nisu bile ponuđene ručno izrađene tajice.

No, unatoč dugim nogama, Macci nije najviša žena na svijetu. Visoka je 208.28 cm, a rekord drži gospođa po imenu Sun Fang iz Kine sa svojih 222.5 cm.

Ako se niste do sada ispucali s jadnim forama iz 3. b. – ne znamo kakav joj je zrak gore, ne mijenja žarulju na banderama, ne bavi se košarkom, da provukli biste joj loptu kroz noge ha ha ha… To je baš sve smiješno. Nije. Prestani. Nismo htjeli uvrijediti nikoga iz 3. b kome ove glupe fore nisu smiješne. Nastavimo.

Mi želimo ovu djevojku pohvaliti što je na takav način prihvatila sebe, ne skriva svoju različitost i želi svima da prihvate svoje posebnosti. Jedna od najboljih poruka koje može poslati.

TAGOVIGuinnessov rekord Najduže noge