Zanimljivosti

nije neki izbor

Aside Banners

Najgore web stranice hrvatskih političara i stranaka

Izbori se bliže i u mnogih Hrvata jača domoljublje potaknuto izgledom doživotnog uhljebljenja u političkim strukturama. Kome dati svoj glas? Neka ovaj pregled pomogne u odluci.

Piše , Objavljeno

Hrvatska čista stranka prava

Da ne bi bilo zabune, izgleda da postoji više stranaka prava:neke nisu hrvatske, neke nisu čiste, ali ova je i jedno i drugo:hrvatska i čista!

Hrvatska čista stranka prava

Hrvatska čista stranka prava

Na istoj stranici (HČSB) zabilježili smo i ovaj domoljubni kolaž.

domoljubni kolaž

domoljubni kolaž


HČSP

Hrvatska uljudba

Koliko vas zna, bez googlanja, što je to uljudba? I mislili smo. Na manje hrvatskom hrvatskom jeziku, uljudba se kaže civilizacija. Web stranice su pravo hrvatske, civilizacijske:tu je zastava u vijorećem stanju, nebrojene riječi koje u korijenu imaju ‘hrvat’, spominje se domoljublje i državotvorstvo, a u pravoj hrvatskoj tradiciji, usput se i baca biznis s izradom web stranica. Hrvatskih, naravno.

hrvatska uljudba

hrvatska uljudba


Hrvatska uljudba

Hrvatski plamen

Teško da postoji hrvatskija od ove stranke. Ovo je prava hrvatska stranka sa pravom hrvatskom internetskom stranicom. Ima hrvatsku zastavu, ali riječi ‘Hrvatski plamen’ gore u hrvatskoj vatri. I ima puno zastava… hrvatskih. Srećom, na stranici je postavljen Google translate dodatak pa se ova hrvatska stranica u tren oka može prevesti na bilo koji jezik, recimo:

hrvatski plamen

hrvatski plamen


Hrvatski plamen

Demokratska stranka žena

Žene su daleko suptilnije kada je domoljublje u pitanju, hrvatska orijentacija ove stranke dočarana je dominantno plavom bojom u kombinaciji sa šahovnica uzorkom. Stranica obiluje generičkim fotografijama žena u raznim situacijama, muškaraca ni u tragovima, ali ipak link ‘Galerija slika’ ostavlja nas razočaranima. Komercijalni oglasi u dnu stranice valjda svjedoče o gospodarskoj politici.

demokratska stranka žena

demokratska stranka žena


Demokratska stranka žena

Tonči Tadić

Poznati domaći fizičar, aikidoka, političar i bivši saborski zastupnik iz redova Hrvatske stranke prava (one nečiste) na prošle je izbore izišao sa svojom nezavisnom listom i … Nema više Tončijeve političke karijere, a nema se ni za produljenje zakupa domene koju su zaskočili cybersquatteri.

Jurica Tucak

Jurica Tucak voli se zabavljati! To nam je ovaj političar iz Runovića (dalmatinska zagora, od Podbablja desno, prije Zmijavca… ono, kužite o kojoj se vukojebini tu radi) poručio na svojem Fun Clubu otvorenom na Facebooku, tom internetu svih Hrvata i Hrvatica. Dok ne pokušava zasjesti u Sabor ili u predsjedničku fotelju, Jurica provodi dane izrađujući bukare, krtole i voli sve što vole mladi, pa je tako nedavno izdao CD s mudrim izrekama. Nadamo se da će poslušati koju.

jurica tucak

jurica tucak

Jurica Tucak

Bez komentara, ostavljamo vas da uživate u sljedećim primjerima.

Kršćanska socijalna unija

Stranica ‘hrvatskog Assangea’ Ivice Pančića i njegove HSD

Socijalistička radnička partija Hrvatske

Nezaboravni Boris Mikšić

TAGOVIinternet izbori politika stranke web web stranice

Komentiraj