Zanimljivosti

Išta od zlatnog nektara?

Aside Banners

Najkul predsjednik? Barack Obama preživljava na Aljasci s Bear Gryllsom

Piše , Objavljeno

Ako ste Amerikanac, vaša ljubav prema Obami ovisi jeste li među magarcima ili slonovima, ali i nekim “sitnijim” faktorima.

No ono što se dogodilo za vrijeme Obamina dva mandata su neporecivo dobre stvari: završio je dva rata, uhvatio Bin Ladena, spustio razinu nezaposlenosti, istospolni brak je sada samo “brak”, više pažnje je posvećeno klimatskim promjenama, zatvorska reforma će se raspraviti prije nego što Donald Trump dobije ključeve Bijele kuće (ili netko drugi)…

1558441_10205385102446287_8124506880122738582_n

Iduće što je El Presidente odlučio napraviti je – provesti vrijeme na Aljasci s Bear Gryllsom i snimiti epizodu koja će se emitirati kasnije ove godine.

Ako ne znate više o Bear Gryllsu, sigurno ste načuli da je to lik koji u divljini preživljava tako da pije vlastiti urin. Naravno, našao se pametnjaković koji je pokrenuo online peticiju naslovljenu “Neka predsjednik Obama popije svoj urin prilikom snimanja s Bear Gryllsom na Aljasci”. Vjerujemo da je svih 607 potpisa došlo od republikanskih prstića.

Glad this was the only Bear I met in the park. -bo

A photo posted by The White House (@whitehouse) on

Nema sumnje da će ova epizoda Running Wild with Bear Grylls nadmašiti sve dosadašnje rekorde gledanosti iako su u prošlim epizodama bile zvijezde kao što su Zac Efron, Channing Tatum i Kate Winslet. Na Instagram profilu Bijele kuće mogli smo vidjeti i nekoliko selfija s Aljaske. Najdraži nam je svakako onaj u kojem je Barack prstom slučajno malo prekrio kameru. Komentara na fotke ima svakakvih. Opet Republikanci.

TAGOVIamerika barack obama bear grylls divljina obama SAD televizija usa

Komentiraj