Zanimljivosti

Sine, oslijepit ćeš!

Aside Banners

Najveće laži o masturbaciji

Ajmo ekipa, izvadite na 5 minuta desanku iz gaća i pročitajte kako su nas sve muljali i lagali u vezi drkice. Imaš dlakave ruke, bubuljice i problema sa dioptrijom? Ne brini, za sve je kriv tvoj pimpilini.

Piše , Objavljeno

Nekim je ljudima kroz povijest užasno smetalo što drugi masturbiraju. Vjerojatno ih je također smetalo što jedu kolače ili se svrbe po dupetu. Naravno, i sami su to radili, ali ih je, izgleda, dodatno napaljivalo izmišljati razloge zašto je masturbacija bolesna, izopačena, nemoralna, protuprirodna i općenito vrijedna vječnog roštiljanja u paklu. Seks i zabrane se savršeno nadopunjuju, a Teen385 donosi par teorija s kojima su nekada šopali tinejdžere u nadi da će napokon ostaviti na miru taj lunapark među nogama

Dlakave ruke

Čuvari morala i ostala pobožna škvadra utjerala je strah u kosti nebrojenim generacijama s idejom da od masturbiranja rastu dlake na dlanovima. Nikada nikome nisu izrasle, al ono… tko zna, možda baš ti budeš prvi. Nevjerojatno koliko im je mašta bila ograničena. Trebali su zaprijetiti da će svima izrasti dlake ispod pazuha. Tako bi barem imali dokaz.

Sve o lažima o masturbaciji pročitaj na Teen385.

TAGOVIteen385

Komentiraj