Report

Aside Banners

Nova atrakcija u New Yorku namijenjena je najhrabrijima! Biste li se odvažili na pothvat kojeg se mnogi užasavaju

Piše , Objavljeno

Izvor: Instagramscreenshot/@teambondy

Svjedočili smo kako bi neki ljudi sve napravili za sliku, no koliko biste daleko otišli u rekreaciji povijesno prepoznatljive slike. Naime, svi smo nekada vidjeli slike Empire State Buildinga, Times Sqarea, brojnih njujorških mostova i nebodera te prepoznatljivog Central Parka, no jesti li spremni to sve upiti odjednom?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Debra Bondy (@teambondy)

To je pitanje koje se pita najhrabrije posjetitelje prepoznatljive betonske džungle jer nova popularna atrakcija jest razgledavanje grada s metalne grede kao s poznate slike radnika. Fotografija radnika koji uživaju u ručku i pauzi od posla je jedna od poznatih slika gradnje nebodera u New Yorku, a sada ju možete rekreirati.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by new york City (@nycity__ig)

Kultna fotografija iz 1932. koja prikazuje 11 radnika na gredi kako ručaju, slikana je pri izgradnji 69. kata nebodera 30 Rockefeller Plaza, no rekreacija je puno sigurnija od pravog pothvata. Naime, svaki je pojedinac osiguran pojasom za spašavanje, a dizalica vas podiže 3 metra iznad platforme zgrade i okreće za 180 stupnjeva tako da praktički imate dojam da visite s bočne strane zgrade.

Pogled na New York, iz te perspektive, sigurno je divan, no treba biti i više nego hrabar pri njegovom uživanju.

 

 

 

TAGOVINew York nova atrakcija u New yorku razgledavanje new yorka rekreacija legendarne slike ručak na gredi the beam