Zanimljivosti

Gori štala

Aside Banners

Ono kada konji imaju bolje tenisice od tebe! Sada i konji nose Jordanice

Piše , Objavljeno

Izvor: Shutterstock

Tvrtka Horse Kicks iz Kentuckyja (SAD) neka od najpopularnijih izdanja tenisica pretvara u obuću za konje, prenosi Complex.

S obzirom na to da je Lexington u Kentuckyju dom nekih od najboljih sportskih konja, ti će četveronožni multimilijunaši moći zaboraviti na tradicionalne i uobičajene potkove te nazuti drip kakav zaslužuju.

Obuća se izrađuje po narudžbi, ali već postoji par unaprijed stvorenih stilova koji su predstavljeni u jesenskoj liniji.

Modeli su inspirirani modelima tenisica Fragment x Air Jordan 1 High, “Court Purple” Jordan 1, “Dazzling Blue” Adidas Yeezy Boost 350 V2 i New Balance 650.

Ta je linija tenisica bila izložena u prvoj Horse Kicks pop-up trgovini tijekom ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva Breeders’ Cupa.

Iza inovativnog koncepta ove vrste životinjske obuće stoji lexingtonški “shoe artist” Marcus Floyd koji je studirao dekonstrukciju i rekonstrukciju na The Shoe Surgeon’s SRGN Academyju.

Njegovu ponudu možete pratiti na službenoj stranici Horse Kicksa – a i možda razveseliti svog četveronožnog prijatelja?

U svakom slučaju – ne možemo reći da je ovo toliko iznenađujuće. Ako psi, mačke i tko sve ne mogu imati svoju robicu, onda ove trkaće mašine zaslužuju svoju.

Na kraju krajeva, sportaši uvijek dripaju na sve strane.

 

TAGOVIadidas air jordan drip konji new balance Nike potkove tenisice