Zanimljivosti

x gonn' give it to ya

Aside Banners

Ova umjetnina je izrađena od 7000 ‘bombona’ i vrijedi 1.3 milijuna dolara

Piše , Objavljeno

Britanski umjetnik poznat pod imenom Chemical X je postao slavan zahvaljujući dizajnu originalnog Ministry of Sound logotipa, a slično još jednom britanskom umjetniku (Banksyju jel) – identitet mu je nepoznat.

Njegovo novo djelo se zove Duh Ecstasyja, a nastao je u suradnji s umjetnikom Shoonyjem. Iskoristili su jaaako puno ecstasyja kako bi stvorili koncentrične krugove oko hiper-realistične djevojke izrađene od silikona i fiberglasa.

chemical-x-1

Nisu rekli koja djevojka je inspiracija za ovu djevojku, ali nama itekako vuče na Caru Delevigne. Realno – to je ona. Ona je poznata kao fan Chemical X-a, a zna se da posjeduje i neke njegove ranije radove.

Bombončići su napravljeni u privatnom laboratoriju. Nije loše – biti umjetnik i imati privatan laboratorij na raspolaganju.

Chemical X će imati umjetničku izložbu nazvanu CX300, nikad ne znaš s tim likovima što točno će prirediti, ali na izložbi će biti i ovo djelo – izrađeno od 7000 tableta, ali i još 10 tisuća će biti prisutno na drugim umjetničkim djelima pa je posve jasno zbog čega će se izložba održati na tajnoj lokaciji.

TAGOVIBanksy cara delevigne droga ecstasy umjetnost

Komentiraj