Zanimljivosti

To nam daj

Aside Banners

Ovo bi bio Pokemon film koji se ponaša u skladu sa svojim godinama – MRAČNO

Piše , Objavljeno

Pokemon franšiza ima godina… Gledajući samo po seriji, prva epizoda je emitirana 1. travnja 1997. i to nije šala (kužiš, prvi april).

Ako je Ash tada ima 10 godina, on bi danas trebao imati 33 godine. Kako je moguće da je još uvijek klinac od 10 godina? Nebitno.

Nedavno je izašao fan-made foršpan za film koji vjerojatno nikada neće izaći. U njemu možemo vidjeti jednu puno mračniju priču gdje ima smrti, Pokemoni nisu više slatki, nego su opasne nemani koje te mogu vrlo lako dokrajčiti. Borbe izgledaju puno brutalnije, a i sam dizajn džepnih čudovišta je puno realističniji. Malo nas je čak i zastrašio.

Mi smo sada odrasli ljudi, možda bi to mogao postati i Pokemon, a ne cijelo vrijeme imati desetogodišnjaka u centru svega. Gledajući objektivno i ta priča je dosta mračna. Dijete napuni 10 godina, izabere si svog prvog ljubimca i roditelji ga pošalju da ide putovati svijetom s nešto malo novaca.

Koje dijete s 10 godina bi u modernom svijetu preživjelo u šumi punoj čudovišta?

Pogledajte sami ovaj foršpan, uvjeriti se koliko je mračan (ne kao DC filmovi) i znajte samo da je to napravila jedna osoba kojoj je bilo potrebno dvije i pol godine da ga dovrši.

Svaka čast majstore, znaš što nam treba!

TAGOVIdark pokemon