Zanimljivosti

Pare u čarapu

Aside Banners

Pa da ne povjeruješ! Pogledajte kako vam netko doslovno u par sekundi može ukrasti novac s bankovne kartice – VIDEO

Voziš se u tramvaju i surfaš po mobitelu, a vješti prevarant mućko ti prilazi s leđa i prislanja uređaj uz džep. Ne čuje se beep, ali na ekranu piše transakcija obavljena. WTF?

Piše , Objavljeno

Beskontaktne kartice najmodernije su sredstvo plaćanja i često nam štede vrijeme i živce u gužvi. Nema čekanja u redovima, upisivanja pina i slično, no čini se da ove kartice nose i ogroman rizik krađe vašeg novca.

Muškarac imena Mike Lee dokazao je to u snimci kojom je pokazao koliko je lako ukrasti novac s beskontaktne kartice, piše Index.

Čekaj, ovo smo već negdje čuli… to se stvarno dogodilo!?

Video koji je objavio na društvenim mrežama pokazuje Mikea kako se s čitačem kreditnih kartica približava muškarcu s leđa te u tri sekunde uspijeva uzeti novac s njegova računa.

Iako možda mislite da biste ovakvu prijevaru brzo razotkrili na kraju mjeseca, lopovi koji kradu na ovakav način i taj su problem riješili, piše Ladbible.

Naime, oni neće skinuti 500 kuna s vašeg računa, ali 30-40 kuna ukradeno desecima ljudi dovoljna je svota na kraju dana, a do kraja mjeseca vi nećete ni znati na što ste je potrošili niti ćete obraćati pažnju na to jer ćete pomisliti kako ste jednostavno zaboravili.

TAGOVIbaanka kartica krađa novac

Komentiraj