Zanimljivosti

Aside Banners

Par se odlučio iz zabave na DNK test- nije završilo dobro

Piše , Objavljeno

Kada vam je dosadno, postoji nekoliko stvari koje možete učiniti.

Možete ići u šetnju, pročitati knjigu ili možete napraviti DNK test kako biste saznali više o vašoj obiteljskoj povijesti.

Jedan mladi par nedavno je odlučio napraviti potonje čisto iz “zabave”, ali je cijelo iskustvo završilo poprilično katastrofalno.

Nakon što je dobila rezultate, djevojka, 27, je bila uzbuđena saznavši neke zaista zanimljive stvari o svojim precima, ali ono što je njezin 26-godišnji dečko otkrio uzrokovalo je prekid njihove veze.

Čovjek je sve to otkrio na postu na Redditu, u kojem tvrdi da je njegova djevojka raskinula s njim zbog rezultata testova. Kaže da su rezultati otkrili vrlo mračnu obiteljsku tajnu i njegova partnerica jednostavno nije mogla preko toga.

Objasnio je: “Prije mjesec dana moja djevojka i ja smo mislili da bi bilo zabavno napraviti DNK test koji nudi Ancestry.com kako bismo saznali više o našem obiteljskom stablu.

Oni vam stvarno daju puno informacija i trebalo je neko vrijeme da sve pređemo. Bilo je dosta zabavno, ali onda sam pronašao nešto o jednom od svojih predaka radi čega sam na kraju izgubio djevojku.

Na mom obiteljskom stablu bilo je nekoliko imena koje nisam prepoznao i nakon nekih istraživanja pokazalo se da je jedan od mojih predaka bio zloglasni serijski ubojica.

via GIPHY

Razumljivo, čovjek je bio užasnut kad je saznao ovu informaciju i odlučio je pitati svoju obitelj znaju li i oni za to. Kaže da su znali, ali su se potrudili kako bi odvojili obitelj od te osobe. Njegova je djevojka očito bila uznemirena otkrićem, ali je pretpostavio da će ga na kraju preboljeti.

Nažalost, bio je u krivu.

Ovaj vikend moja djevojka htjela se sastati kako bi ozbiljno razgovarali.
Rekla je da prekida sa mnom zato što se ne može nositi s činjenicom da sam povezan sa serijskim ubojicom. Rekla mi je da me jako voli, ali je objasnila da me zbog činjenice da imam istu krv kao netko tako zao gleda na drugačiji način.”

Nakon ovog otkrića, čovjek je pitao ljude na Redditu imaju li bilo kakav savjet kako bi mogao dobiti natrag svoju djevojku. Reddit je jednoglasan oko toga da mu takva djevojka ni ne treba.

Jedna osoba je komentirala: “Ako je dopustila da rezultati ancestry.com stanu na put vaše veze, ona nije ni htjela biti u njoj već je samo tražila izlaz van.”

Drugi je odgovorio: “Ili je tražila izgovor ili je potpuni moron. U svakom slučaju bolje ti je bez nje.”

Slažemo se, drugi puta pažljivije birati djevojke, a možda i ne kopati po prošlosti. Rođaci su ionako naporni, bili serijske ubojice ili ne.

 

 

TAGOVIDNK analiza prekid test

Komentiraj