Zanimljivosti

di ćeš?

Aside Banners

Pas u Japanu lovio i fotobombao Googleov Street View automobil cijelim putem!

Piše , Objavljeno

Googleovo vozilo u misiji snimanja ulica našlo se u više prilika u poprilično bizarnim situacijama. Na internetu ste vrlo vjerojatno bar jednom zavirili u neku od galerija fotografija ove tematike i tamo naišli na jezive maškare na cesti u Meksiku, uhvaćen bijeg zatvorenika u Južnoafričkoj Republici, prostitutke u Brazilu ili tipa koji leži gol u gepeku parkiranog automobila u Njemačkoj. Ipak, često se najfotogeničnijima za ovakve prigode pokažu životinje, a posljednji takav slučaj koji je nakon nekog vremena uspješno zamijećen i od interneta adekvatno honoriran stiže nam iz Japana.

0 (1)

Riječ je o spektakularnoj potjeri od koje zastaje dah, a koje se ne bi posramili ni akcijski filmovi B produkcije iz 70-ih. Mjesto radnje je Kagoshima, grad na samom jugu Japana, a mladog čuvara reda i mira Googleov automobil omeo je vjerojatno u paženju brodice, razmišljanju o sushiju ili u lizanju međunožja. U svakom slučaju nije bilo vremena za gubljenje. Bilo je nužno odmah krenuti s jurnjavom, a moguće da je i potencijalna slava blago zagolicala maštu.

0 (2)

Ono što nas posebno veseli, a što je rijetko slučaj u tradicionalnim trkaćim okršajima limenih i pravih ljubimaca, jest činjenica da ovog puta bjegunac nije izmakao šapama pravde. Naime, ukoliko ispratite ovu lovicu na Google snimci do kraja ispostavi se da je ustvari riječ o slijepoj ulici koja relativno brzo završava, a nakon toga nam ostaje još samo jedna nepoznanica – who’s a good boy? Bez šaptanja, molim.

Autor: Bruno Pušić

TAGOVIgoogle google maps Google Street View haha japan pas slatke životinje životinje

Komentiraj