Zanimljivosti

istina je vani!

Aside Banners

Patent star 128 godina otkrio kako se treba držati rola wc papira i sad napokon možemo završiti vječnu raspravu

Piše , Objavljeno

Postoje dvije vrste ljudi na svijetu po raznim kriterijima. Ali, jedan je ipak važniji od drugih.

Jeste li osoba koja wc papir okreće prema zidu ili prema sebi? 

Možda je to pitanje izazvalo sukob u vašem domu. Možda ste prekinuli vezu ili se čak odrekli člana obitelji na temelju toaletne orijentacije.

Razumijem.

Ako me nešto u životu onako pošteno izbaci iz takta, onda je to situacija kada negdje u gostima sjednem na wc i posegnem za rolom papira koja je u 90% slučajeva okrenuta na krivu stranu.

Ne znam točno što je s ljudima koji misle da je “prava” strana ona prema zidu. Nekad to odlučim ignorirati i okrenem glavu. Nekada čak okrenem i na pravu stranu. Nisu oni krivi, ne znaju bolje! A nekada, ako sam dovoljno bliska s osobom, je i pitam kakve je traume imala u mladosti da je danas “zidne toaletne orijentacije”. Gdje je krenulo krivo?

A najviše me iritira kada dobijem odgovor: “Pa svejedno je.”

Nije svejedno! Postoji pravilan i krivi način, okretanje wc papira nije nikakav oblik umjetnosti da o tome svatko ima svoje mišljenje. Ili je ispravno ili je krivo. A to što ti prijatelju radiš je- krivo. A sada napokon o tome postoji i dokaz!

Časopis CHOICE otkrio je 128-godišnji patent koji datira iz davne 1891. godine. Patent uključuje i detaljan grafikon koji je eksplicitno prikazao papir koji ide iznad role prema tebi, umjesto da visi okrenut prema zidu.

Prema MailOnlineu, časopis je napisao: “Ovdje u CHOICE-u, neustrašivi smo u pronalaženju istine u najsloženijim dilemama potrošača … zbog čega smo odlučili dati konačan odgovor na kontroverzno pitanje o tome treba li objesiti toaletni papir iznad ili ispod role.”

Screenshot_6

Screenshot_7

Hvala CHOICE-u na konačnoj potvrdi, i možemo li jednom zauvijek završiti ovu raspravu i početi okretati wc papir onako kako je Bog namijenio da bude okrenut?

TAGOVIrasprava wc papir

Komentiraj