Zanimljivosti

idesh traži pobjednika godine

Aside Banners

Prvi kandidat za pobjednika godine – doživotna zabrana jer je pila vino na dosad neviđen način!

Piše , Objavljeno

Idesh redakcija odlučila je ovu godinu posvetiti malim ljudima diljem svijeta. Biramo osobu godine, a kriteriji su jednostavni. Ne tražimo nikakve nadarene ljude, sportaše ili dobrotvorce. Tražimo ljude koji su napravili nešto genijalno glupo, zabavno ili šokantno i radi toga završili u medijima.

Jedino pravilo koje imamo je da mi mislimo da je to što su napravili dovoljno smiješno i zabavno da ih uvrstimo u “Idesh pobjednika godine.”

Prva kandidatkinja za ovu važnu nagradu dolazi nam iz SAD-a, i to Texasa. A od kuda drugdje. Nekako imamo osjećaj da kandidata s one strane oceana neće nedostajati.

Ova pobjednica zaslužila je mjesto na ovoj prestižnoj listi time što joj je zabranjen ulazak u američki lanac trgovina Wallmart. To joj je uspjelo postići tako što se na parkingu pijana vozikala u električnim kolicima za shopping inače namijenjenim za ljude s invaliditetom. Najbolji dio svega je- vino je pila iz kutije za Pringles.

Policija je lokalnu junakinju našla oko 9 sati ujutro kraj obližnjeg restorana i obavijestila je da joj je zabranjen ulazak u Walmart radi svojih radnji ranije tog jutra.

Možda je zaradila policijsku zabranu, ali u isto vrijeme dobila je i vječnu slavu na internetu.

Mnogi su se na Twitteru javili da su oni naša junakinja, no još uvijek joj ne znamo identitet. Za potrebe našeg natječaja, zvati ćemo je: Kraljica Wallmarta.

Was that wrong?

 

 

TAGOVIidesh pobjednik godine wallmart

Komentiraj