Zanimljivosti

Prvi glas, ikad

Aside Banners

Pornhub je izbacio novu liniju seks-igračaka – rekao nam frend

Piše , Objavljeno

Pornhub je navodno popularna mrežna usluga za razmjenu pornografskih videozapisa te je ujedno i najveći site tog tipa, bar tako kaže Wikipedia članak jer mi osobno nismo upoznati s tim…

U srijedu je Pornhub izbacio svoju novu redizajniranu liniju sex igračaka u sklopu kampanje “Not My Job”. Pretpostavljamo, ako je redizajnirana linija onda to znači da su neki proizvodi postojali i prije, ali evo, ne znamo, nismo “školovali od vremena pa sad”.

Način prezentacije novih proizvoda je bio jako domišljat.

Kako bolje prezentirati nove igračke, nego šaljivim videom s domišljatom “catchy” pjesmom. Iskreno, ne znamo kako uopće prezentirati sex igračke širokoj publici, ali zabavni video je definitivno jedan od načina.

U videu sprave za vježbanje, voće, povrće, prehrambeni proizvodi i kućanski aparati raznih vrsta, ali specifičnih oblika (if you know what I mean) pjevaju o tome kako ne žele obavljati posao koji nije njihov. Mislimo da je time sve rečeno. Cijela pjesma je svojevrstan remix Bloodhound gangovog The Bad Touch zbog čega smo ju i kroz dan pjevušili. Bravo Pornhub.

Također, moguće je ostvariti popust na način da odete na njihovu web stranicu te sudjelujete u nagrodnoj igri u kojoj morate točno upisati jedan od 250 svakodnevnih predmet koji ne biste trebali koristiti za sex. Što je čudniji predmet, to ćete dobiti više popusta.

Nažalost vam ne možemo reći više “hands-on” *pause* informacija jer su tek od nedavno dostupni u prodaji, ali s obzirom na to da je jedan naš prijatelj nedavno kupio dva predmeta za 70% nižu cijenu, moći ćemo vam iz ruke stranca *pause* ispričati njegova iskustva.

Video i nagradnu igru možete pronaći na webu do kojeg možete doći klikom ovdje.

TAGOVIpornhub