Report

dobar trade

Aside Banners

Prodao skupocjenu kolekciju tenisica kako bih postao otac! „Nema tenisice koja je veća od obitelji“

Piše , Objavljeno

Izvor: unsplash.com/Instagram screenshot/@ejw_03

Par je presretan nakon što su dočekali svoju čudesnu bebu. Lauren Wynn, 37, i njezin partner, EJ, 36, oduvijek su željeli biti roditelji, no njihovo je putovanje bilo burno, prenosi nam LADBible.

Lauren je pretrpjela osam spontanih pobačaja prije nego što je rodila njihovog zdravog dječaka. Borili su se pet godina da začnu dijete, a na kraju su odlučili krenuti na IVF (In vitro fertilization) da vide hoće li to poboljšati njihove šanse.

Međutim, postupak može biti izuzetno skup. Kad su shvatili da žele dijete više od svega na svijetu, EJ je odlučio prodati svoju cijenjenu kolekciju tenisica kako bi brzo skupio nešto novca. EJ je rekao: “Preprodaja tenisica je uzela maha, a imao sam oko 100 pari u svom ormaru.”

„Pomislio sam, mogao bih prodati svoju kolekciju. Nema tenisice veće od toga da mi imamo obitelj.“ rekao je EJ, kako nam prenosi LADBible, i zaključio „Činjenica da je Amari ovdje, zdrav i da je sve u redu s njim. To je ludo.“.

U kratkom je roku uspio prodati stotinjak pari tenisica i zaraditi oko 5 000 dolara, kako nam prenosi LADBible, što je uvelike pomoglo plaćanju Laureninog liječenja, a 37-godišnjakinja je prošle godine rodila Amarija koji sada ima 16 mjeseci.

TAGOVIkolekcija tenisica otac prodao kolekciju tenisica postao otac prodaja tenisica sneakerhead