Zanimljivosti

Još su uvijek tu?

Aside Banners

Profesor s prestižnog sveučilišta vjeruje da su izvanzemaljci već dugo na Zemlji

Piše , Objavljeno

Izvor: simona pilolla 2 / Shutterstock

Čini se da netko iz akadamskih krugova u žitu napokon ima potvrdan odgovor na pitanje “postoje li izvanzemaljci”, i to ne bilo tko, nego profesor s prestižnog američkog sveučilišta Stanford, prenosi UNILAD.

Dr.sc. Garry Nolan, predavač na Stanfordovu medicinskom fakultetu i sudionik u programu američke vlade koji se bavi NLO-ima, uvjeren je ne samo da izvanzemaljski život postoji, nego da se 100 posto nalazi među nama već sad.

Govoreći na nedavnoj konferenciji na Manhattanu pod nazivom “Pentagon: Izvanzemaljska inteligencija i srušeni NLO-i”, Nolan je ustvrdio da izvanzemaljci trenutno žive među nama.

Vrlo hrabra izjava koja će definitivno odjeknuti ako dođe do šire javnosti.

“Mislim da je to napredni oblik inteligencije koji koristi neku vrstu posrednika. Nije da oni hodaju među nama u kožnom odijelu. Stavit će nešto ovdje, a što ja smatram testom inteligencije”, rekao je profesor.

Dodao je: “Oni se pojavljuju i govore tko je među vama dovoljno inteligentan da shvati u što gledate… možete li vidjeti ono što je ispred vas onakvo kakvim stvarno jest”.

Nolan je zatim nastavio govoriti o svojim osobnim iskustvima s ljudima koji rade na pokušajima obrnutog inženjeringa srušenih neidentificiranih letjelica.

“Mali djelić znanja iz tog područja mogao bi revolucionirati ono što radimo”, tvrdi profesor.

Možda najbitnije od svega – čovjek smatra i da izvanzemaljci neće doći na Zemlju kako bi nam naudili – što je filmski scenarij broj jedan. Ono što ga brine više od svega jest kako ćemo mi iskoristiti njihov posjet.

Potraga za izvanzemaljskim životom doživjela je preporod posljednjih godina. Jedna skupina znanstvenika sa Sveučilišta u Kaliforniji izjavila je kako misle da bi izvanzemaljci mogli stupiti u kontakt s ljudima već 2029. godine.

Također se smatra i da je jedna od mogućih lokacija izvanzemaljskog života zapravo unutar našeg Sunčevog sustava.

Znanstvenici iz NASA-e rekli su da vjerojatno da Europa, Jupiterov mjesec, ima ocean ispod smrznutog sloja leda debelog 10 do 25 milja. Sam ocean mogao bi biti dubok od 40 do 100 milja.

S obzirom da znamo da život postoji na Zemlji u dubokim oceanima potpuno neovisno o Sunčevoj energiji, sasvim je moguće da ti oceani sadrže oblike života koji su evoluirali da prežive u uvjetima sličnim onima u našim najdubljim, najmračnijim oceanima.

Dakle – i dalje smo na teškim nagađanjima, bez dokaza, a sad nam ostaje vjerovati nekom dr.sc-u koji je odlučio tako hrabro reći svoje mišljenje. Voljeli bismo da je u pravu, to bi vjerojatno bila jedna od naj*ebenijih prekretnica u našim životima.

 

 

TAGOVInlo profesor Stanfrod ufo vanzemaljci