Zanimljivosti

ne, nije muzej filma mamurluk

Aside Banners

Prvi Muzej mamurluka na svijetu se otvara u Zagrebu, s kim ideš?

Piše , Objavljeno

Mamurluk. Bolest modernog društva za koju još uvijek nema lijeka. Bez obzira što će netko reći da je lijek Iso-Sport, netko burek od Mire, a netko sos od rajčice s tabascom.

Važno je biti prvi, a prvi mamurlučki muzej na svijetu se otvara 1. prosinca u Zagrebu. I onda neka netko kaže da se u Hrvatskoj živi loše, kako može biti loše kad smo prvi?

Adresa muzeja će biti Preradovićeva 8, mrtvi centar kroz koji si sigurno nekad probauljao “sretan”, ne znajući kakve te muke čekaju iduće jutro.

Studenti su došli na ovu ideju kada su prepričavali vlastite priče o pijanstvima. U muzeju će biti izložene pijane i mamurne priče uz predmet koji ih najbolje predstavlja, nadamo se jedinstvenom iskustvu kao što smo ga dobili i u sada već kultnom Muzeju prekinutih veza.

Ako se nađeš tijekom Adventa u centru, naletiti moraš u Muzej mamurluka. I nemoj pretjerati s kuhanim vinom na Adventu da i tvoja priča ne osvane u Muzeju. Ne treba ti mamurluk, pametnije možeš od toga – do onog puta kad ne možeš pametnije.

Ako već imaš pijanu ili mamurnu priču – podijeli ju na Facebook stranici Muzeja.

TAGOVIalkohol mamurluk muzej mamurluka muzeji zagrebački advent