Zanimljivosti

Aside Banners

Ross The Boss – dvojnik Davida Schwimmera osumnjičen za krađu

Piše , Objavljeno

Policija u Blackpoolu, obalnom gradu na sjeverozapadu Engleske, pod posebnim je povećalom otkako se na internetu ozbiljno zakotrljala priča u kojoj za nažalost često viđen prekršaj krađe mobitela i novčanika sumnjiče tipa koji je, svi ćemo se oko ovog složiti, pljunuti David Schwimmer iz nešto mlađih dana.

Zasad još neidentificirani počinitelj, nazovimo ga Ross za potrebe ove priče, snimljen je u lokalnom supermarketu pri obavljanju regularne kupovine, a to je i zasad najozbiljniji trag. Ross, kao što je i iz snimke vidljivo, opušteno nosi limenke pića, a usput je sigurnosnoj kameri uputio onaj pogled kojeg svim znamo iz jedne iznimno popularne 90’s TV serije. Ne bi tu bilo ništa čudno ni sporno da vjerojatno već ovu transakciju nije platio sredstvima iz novčanika ukradenog u obližnjem restoranu. Lokalna policija pomoć je zatražila na Facebooku, a što je uslijedilo možete i sami pretpostaviti. Više od 150 000 komentara, mahom referenci na situacije i dijaloge iz Prijatelja, koji pokušavaju pomoći snagama reda i mira u pronalaženju počinitelja – Rossa Gellera, paleontologa i sveučilišnog profesora, u slobodno vrijeme čovjeka koji se razvodi.

ross1

Cijela priča došla je naravno i do Davida Schwimmera koji je svoju nevinost odlučio dokazati na Twitteru rekonstruirajući scenu sa sigurnosne kamere u random trgovini u New Yorku, gdje je u vrijeme incidenta i bio pa ga je britanska policija nažalost morala maknuti s liste osumnjičenih, ali mu je svejedno zahvalila na pomoći koju je nesebično pružio.

Dok se ekipa dobro zabavlja u komentarima, prisjećajući se poveznica iz sitcoma, bilo bi zanimljivo čuti što o svemu misli dvojnik kradljivac i kako se nosi s novopečenom slavom, a s obzirom na sve ranije spomenuto vrlo je izgledno da mu razgovor u postaji, ali i ozbiljnija kazna ne ginu, prije ili kasnije. Naravno, nije riječ o prvom ovakvom slučaju u kojem su oni uhvaćeni u prijestupu neodoljivo podsjećali na poznate ličnosti i time stvorili dodatnu konfuziju.

Svojevremeno smo preko dobrih starih mugshot fotografija spoznali da klonove s one strane zakona imaju i Russell Brand, koji doduše ni sam nikad nije bio nevinašce, nekadašnja prva dama Michelle Obama, glumica Kristen Stewart, a nije za baciti ni ovaj sneak peek koji zorno prikazuje kako bi Bill Murray izgledao da mu je Jason Schwartzman razbio nos u Rushmoreu, što je možda i trebao učiniti.

mugs

I sam Schwimmer je već bio predmetom ovakvih rasprava i poveznica s obzirom da su mnogi već ranije primijetili sličnost između poznatog glumca i njegovog ne toliko poznatog dvojnika Jacquesa Azoulaya, francuskog biznismena koji je u SAD-u prvenstveno prepoznat preko supruge, TV zvijezde Luann de Lesseps i grozomorne reality serije ‘The Real Housewives of New York City’. Prije nekoliko godina Davidov dvojnik uočen je i na fotografiji s kraja 19. stoljeća u vidu ovog šarmantnog gospodina iz Oregona, s dojmljivo njegovanim brkom.

schwimmer

Ipak, teorija o putovanju kroz vrijeme bila bi vjerojatno previše trolanja za policijske snage Blackpoola pa možda bolje da im taj dio prešutimo i za kraj samo poželimo sreću u pronalaženju kradljivca koji definitivno nije Ross. Ili?

Autor: Bruno Pušić!

TAGOVIdavid schwimmer friends krađa pljačka Prijatelji ross

Komentiraj