Zanimljivosti

1 vodka, 2 vodka, 3 vodka, morgue

Aside Banners

Rus umro od alkohola, uskrsnuo i nastavio piti

Piše , Objavljeno

Ovu priču smo pronašli na nekoliko internetskih stranica i gotovo svi mediji su skeptični o istinitosti ove priče, ali ako se ovo igdje moglo dogoditi onda je to u Rusiji.

Većina medija je preuzela članak iz Khansanskiye Vesti postavljen u utorak.

votka

Priča ide ovako.

Rus je pio s prijateljima pa se u jednom trenutku srušio. Svi su mislili da je mrtav, čak i policija i bolničari koji su ga odveli u mrtvačnicu. Detektiv Alexey Stoev je rekao kako je čovjek jednostavno uskrsnuo. Još uvijek pijan, čovjek se probudio zbunjen u tamnoj i hladnoj sobi. Kad je ugledao truplo pored sebe, pokušao je izjuriti iz mrtvačnice, ali vrata su bila zaključana. Počeo je lupati po vratima.

Zamislite tu scenu. Mrtvozornik ste i odjednom netko počne lupati s unutrašnje strane vrata gdje mislite da su samo trupla. Uplašena mrtvozornica je zvala policiju. Policija je otvorila vrata i uskrsnulog čovjeka su pustili.

"Daj još jednu Bloody Mary"

“Daj još jednu Bloody Mary”

Nakon šokatnog iskustva, trebao je piće. Vratio se u birtiju u kojoj je sve krenulo, a jedan od prijatelja se onesvijestio kad ga je vidio živog.

To je jedna verzija priče. Druga je da je zaštitar čuo čudne zvukove iz zamrzivača za mrtva tijela. Tko zna, možda je sve ovo samo legenda, a možda je u pitanju loše poznavanje ruskog jezika.

Istina ili ne, izvlačimo pouku koja glasi: “Nismo ni blizu Rusima kada dođe do potezanja čašice”.

Ako se ubijete od cuge, želimo vam brzo uskrsnuće, ako ne iste večeri onda idući dan.

TAGOVIalkohol rusija votka zombi

Komentiraj