Zanimljivosti

dođi dedi

Aside Banners

Stariji gospodin iznajmljuje stan u Londonu za 1 funtu. Naravno da je u pitanju (fetiš) kvaka

Cijene nekretnina u Londonu su nevjerojatno napucane u današnja vremena - pa čak i samo za iznajmljivanje. Jedan stariji gospodin je postavio oglas u kojem iznajmljuje svoj stan za jednu funtu mjesečno. Naravno da postoji kvaka.

Piše , Objavljeno

Screenshot_1

Oglas je iskrsnuo na stranici Flatshare.com i jedan od korisnika je mislio da se radi o tipfeleru ili o nekoj luksuznoj, kartonskoj kutiji od hladnjaka za dvije osobe ispod mosta. Tipfeler ne bijaše slučaj, a stan je imao tri spavaće sobe i tri kupaonice u pristojnoj četvrti Fulham.

Prenosimo oglas u potpunosti:

“Imam krasnu kuću u Fulhamu s tri spavaće sobe, tri kupaonice i vrtom. Spreman sam ponuditi dio kuće s glavnom spavaćom sobom dami ili mladom paru koji će me tretirati kao roba. Glavna spavaća soba ima pripadajuću veliku kupaonicu i još jednu sobu koja može poslužiti kao ured. Malo o meni – imam 63 godine. Bio sam rob prije i to su mi bili najsretniji dani života. Ne tražim intimnu ili seksualnu vezu, već se samo vidim kao kućanskog i financijskog roba.”

Ovaj prijedlog je iznimno čudan, ali vjerujemo da bi se dama ili mladi par usrećili kada bi imali svog “roba”. Je li to u redu? Vjerojatno ne, ali ako stariji gospodin to želi, treba ga poslušati. Uvijek su nas učili da treba slušati starije.

TAGOVIfetiš kvaka london novac seks stan

Komentiraj