Zanimljivosti

ludnica

Aside Banners

Disneyland je u gabuli, stiže Nintendo World

Piše , Objavljeno

Dugo nam se na YouTubeu nalazila preporuka premijera koju će imati Nintendo.

Nismo ni znali ni slutili o čemu se radi i onda je iskočio magičan 15-minutni video u kojemu nisu pričali i velikom pojeftinjenju igara za Switch.

Ovaj Nintendo Direct video je bio prikaz njihovog tematskog parka koji se zove SUPER NINTENDO WORLD.

.

Isprva nismo bili previše oduševljeni uvodom u kojemu nam otac Maria, Shigeru Miyamoto, priča o tome što će nam prikazati. Simpatičan je i dalje sa svojim entuzijastičnim Japanac-se-pokušava-svidjeti-zapadnjacima ponašanjem. Iako osjećamo susramlje, ali često nam se to dogodi s ljudima koji su jako strastveni oko nečeg, ali im je ponašanje iz perspektive mimike i gestikulacije u kontekstu naše kulture čudno.

Nakon kratkog uvoda koji se činio dug nas je Miyamoto uveo u svoj park i moramo reći da smo na nekoliko sekundi zastali i odjednom je petogodišnjak u nama koji samo reagira na “sladoled”, predao potpunu pažnju tome što se odvijalo na ekranu.

Izgledalo je kao da smo stvarno uletjeli u neki od mnogobrojnih Super Mario nivoa. Dobili smo poriv biti tamo i razbijati sve kornjače i skupljati novčiće. Sve izgleda fantastično.

Svakako je taj entuzijazam pao te nas nije previše zanimalo što možemo raditi u parku s pametnom narukvicom. Simpatične su i opcije koje nude za hranu. Sve je u Super Mario stilu. Vjerujemo da i WC papir nije bilo kakav, nego stražnjicu brišemo suhim listom s kojim Mario postaje rakun-čovjek koji leti.

Entuzijazam je svakako opao tijekom videa jednakom brzinom kako se pojavio, ali ako budemo ikada imali priliku besplatno otići u taj tematski park u sklopu Universal Studios Japan, vjerojatno hoćemo.

Ako vam Japan nije toliko blizu, ovakvi parkovi će se otvoriti još u Kaliforniji, Floridi te Singapuru. Jer vam je to puno bliže.

TAGOVInintendo super mario super nintendo world