Zanimljivosti

Aside Banners

Sudac naredio optuženom da se vjenča ili ide u zatvor. Samo u Texasu (kad nije kod nas)

U srpnju je pala najčudnija sudačka odluka ikad. Naime, Josten Bundy je dobio ultimatum: oženiti se sa svojom 19-ogodišnjom djevojkom u roku od trideset dana ili završiti u zatvoru na 15 dana.

Piše , Objavljeno

Ili prstenje ili lisice

Ili prstenje ili lisice

Bundy je optužen za napad nakon što je udario bivšeg dečka svoje djevojke Elizabeth Jayne kada mu se ovaj unio u lice i rekao neke grozne stvari o djevojci. Neka si ga, Bundy.

Sudac je upitao Bundya je li Elizabeth vrijedna toga, na što je Bundy rekao da je odrastao u kući s četiri sestre i da bi bilo kojeg muškarca udario kada bi tako pričao sa ženama. Sudac je naredio vjenčanje (plus prepisivanje dijelova Biblije i savjetovanje) ili zatvor.

Josten se uplašio da će izgubiti posao ako provede dva tjedna u zatvoru pa se par odlučio vjenčati. Već su razgovarali o braku, ali nisu očekivali da će se to dogoditi tako brzo. Elizabeth Jayne nije pretjerano sretna jer je zamišljala veliko vjenčanje (i vjerojatno desetak tostera), ali ne žali što su se vjenčali. Odvjetnik je rekao da bi se odluka vjerojatno poništila na višem sudu, ali par nije htio riskirati. Planiraju veću svadbu u budućnosti kada ju budu mogli priuštiti. Dotad je Elizabeth sigurna sa svojom junačinom koji je spreman zbog nje poći i u brak.

TAGOVIkazna ljubav Sreća sudac vjenčanje

Komentiraj