Zanimljivosti

još uvijek bolja ljubavna priča od twilighta

Aside Banners

Topla valentinovska priča: na prvom Tinder dejtu opljačkao je banku, a ona mu je bila vozač

Piše , Objavljeno

Ako si mislio da je tvoja priča o prvom dejtu najgora na svijetu, imamo jednu koja potvrđuje onu staru: “Uvijek može gore”.

Žena iz Massachusettsa čije ime ne znamo, upoznala je čovjeka imena Christopher Castillo na dejting aplikaciji i dogovorili su spoj. Ništa neobično, ništa sumnjivo, barem je tako mislila. Možda i nije, ali gotovo sigurno nije ni očekivala da će joj dejt završiti pljačkanjem banke.

Prije nego vam padnu napamet neke sulude romantične ideje u stilu Bonnie and Clyde, treba naglasiti kako spomenuta žena nije dobrovoljno igrala ulogu Bonnie u ovome slučaju.

001

Kako je nesretna žena kasnije ispričala policiji, famozni dejt krenuo je tako da je ona u svome autu pokupila Christophera Castilla u Chepachetu  na Rhode Islandu gdje je živio s roditeljima. Ispričala je kako su se vozili nekih pola sata tijekom kojih je Castillo čitavo vrijeme pio vino. Još uvijek joj ništa nije bilo neobično ni sumnjivo, pa čak ni onda kada je njen suvozač rekao neka stane sa strane kad su se približili banci.

Izašao je iz auta i nije ga bilo par minuta. Budući da ti prva pomisao kada netko ide u banku nije da će je i opljačkati, nesretna žena ga je čekala u autu. Nakon nekoliko minuta, Castillo se vratio trčeći, a na sebi je imao naočale, kapu, pištolj, a u ruci je držao novce.

Uletio je u auto i romantično povikao: “Fucking go!” Žena se, razumljivo, uspaničila i učinila kako je rekao. No, iako ga je isprva poslušala, čim je primijetila policijski auto iza njih, stala je sa strane i izašla iz auta. Tu je njihov dejt više manje završio kada je policija izvukla Castilla iz automobila. Prilikom pretrage automobila našli su pištolj i sve ostale rekvizite te ih oboje odveli u postaju.

Castillo je dobio 5 godina zatvora, a nesretna žena tek strah od upoznavanja muškaraca online.

A da se nije prepala možda je to baš mogla biti Bonnie and Clyde 2.0 priča…

via GIPHY