Zanimljivosti

Jedan je CR7. Ili možda ipak nije

Aside Banners

Tinejdžer želi biti klon Cristiana Ronalda, troši tisuće dolara kako bi mu bio što sličniji

Sedamnaestogodišnji Danac želi biti Cristiano Ronaldo, a nije mu problem potrošiti na tisuće dolara kako bi bio sličniji svom idolu.

Piše , Objavljeno

Zašto klinac želi biti kao CR7? “Bogat je, slavan i živi luksuzno”. Otišlo je toliko daleko da se ovaj mladić pravog imena Shanta na Instagramu zove Shanta Ronaldo. Ovakav digitalni hram jednom čovjeku nismo vidjeli godinama, još otkad je Michael Jackson napustio ovaj svijet i bio uzrok tuge vojske imitatora.

Shanta je dao intervju za The Mirror i izjavio je kako je već potrošio značajne količine novce na odjeću kakvu Cristiano nosi, na frizure i nogometne dresove i opremu. Zna li igrati? Čisto sumnjamo. Nitko tko se toliko licka ne može igrati jako dobro, osim ako imaju dres sa brojem 7 i prezivaju se Beckham ili Ronaldo.

Shanta je čak uspio i upoznati Cristiana u trening kompleksu Real Madrida. To mu je navodno najvažniji trenutak u životu. Tako će i ostati.

Selfie #cristianoronaldo #realmadrid #halamadrid

A photo posted by Shanta Ronaldo (@shantaronaldo) on

Ono što nas najviše zabrinjava je činjenica da će mali Shanta prestati biti mali Shanta i da će moći odlučivati sam za sebe, a ovakva opsesija nikad ne završio dobro. Što će se dogoditi kada Shanta bude zarađivao dovoljno keša da si lice obavije plastikom kako bi bio identični Cristiano Ronaldo?

Bolje da počne intenzivno trenirati nogomet, svijet nogometa bi bio zahvalan na još jednom Cristianu Ronaldu, ne treba još jednog CR7 dati tabloidima. Shanta je bio na probi u Real Madridovoj školi nogometa. Ništa više nismo uspjeli pronaći što vjerojatno znači da nije zadovoljio, da je zabio nekoliko autogolova i da je pao preko lopte dok je pokušavao dati gol petom. Ako barem nauči efektne trikove s loptom, moći će zarađivati novac uličnim performansima i oponašanjem u lošim televizijskim emisijama. Za njegovo dobro – nadamo se da će prestati s ovom ludosti i da će postati normalan dvadesetineštogodišnjak kojem je neugodno zbog čudne tinejdžerske faze.

TAGOVIcristiano ronaldo imitatori Instagram messi Michael Jackson Nike nogomet shanta ronaldo sport

Komentiraj