Zanimljivosti

Zvali smo ih već nekoliko puta

Aside Banners

Trebaš se malo izvikati i ispuhati? Imamo savršeno rješenje – samo nazovi i počni psovat

Piše , Objavljeno

Naslovna fotografija: Photolgic/Unsplash

Ušli smo u novi lockdown, htjeli ga nazvati tako ili ne – ponovno smo na istom. Doduše, neki ga pokušavaju ublažiti s nazivom “light lockdown” kao da je proizvod koji ima manje šećera ili alkohola. No, na kraju bi mogla konzumacija šećera alkohola u ovoj “lite verziji” biti veća s obzirom na to kako bi sve moglo utjecati na ljude.

Kako ne bi došlo do toga, trebamo pronaći kanal gdje možemo izbaciti te frustracije, a Island nam je otvorio liniju za to.

O čemu se točno radi? Postoji taj jedan broj +1-561-567-8431 koji možete nazvati, sačekate zvučni signal u obliku beepa te se izderete najviše ikad i koliko god vam je potrebno. Izbacite sve van iz sebe što se usadilo još tijekom prvog lockdowna, a možda čak i djetinjstva te spustite slušalicu.

Ako nam ne vjeruješ da to postoji samo odi na justscream.baby i poslušaj samo par snimaka.

Ne treba ti biti neugodno što vičeš na islandsku liniju, samo se sjeti svih poraza koje smo doživjeli od njih na rukometnim prvenstvima.

Jedini minus u svemu tome je taj što bi to trebao napraviti čim prije jer 21. siječnja 2021. godine planiraju zatvoriti projekt te će svi vrisci i vikanja biti arhivirani.

Stoga, ako želiš vikati – učini to sada!

Već vidimo kako će se stožeru i određenim političarima štucati više, nego inače.

TAGOVIisland Vikanje