Zanimljivosti

Zločinac i pol

Aside Banners

Uhićen jer je istovremeno izlazio s 35 žena – razlog je apsurdan

Piše , Objavljeno

Izvor: Shutterstock

U svijetu bizarnih zločina Japanac Takashi Miyagawa snašao se fenomenalno ako uzmemo u obzir da je istovremeno izlazio s 35 žena, i to da bi dobio više rođendanskih poklona u vrijednosti stotina i stotina funti, piše The Independent.

Tako je jedna od njegovih voljenih mislila da je tip rođen 22. veljače, druga da je rođen u srpnju, a treća u travnju. Sva sreća pa ne postoji 35 mjeseci u godini…

Međutim, vjeruje se da je njegov pravi rođendan 13. studenog. Klasična škorpija, dame i gospodo.

Zloćudni genijalac svoje je žrtve upoznavao dok je prodavao hidrogenske glave za tuševe i sl. proizvode. Prije no što nastavimo – već smo obavili guglanje za vas – pozicija prodavača glava za tuševe kod nas ne postoji.

Ovaj 39-godišnjak navodno je svakoj svojoj potencijalnoj partnerici rekao različiti datum rođendana, nakon što bi potvrdio da želi ozbiljnu vezu. 

U svojoj je kriminalnoj karijeri Miyagawa uspio primiti čestitke i darove u ukupnoj vrijednosti od 100.000 jena (668 funti), uključujući i odijelo od 200 funti. Iako u pitanju nije drastična svota, to je bilo dovoljno da njegove silne partnerice, nakon što su otkrile prevaru, osnuju udrugu žrtava i otiđu na policiju.

Rekli bismo da se do policije išlo i zbog gorega, ali zašto ne, ipak je u pitanju prevarant – koji je na kraju uhićen zbog, pogađate, prevare.

 

 

TAGOVIjapan policija prevarant rođendan žene