Zanimljivosti

Rođo iz snova

Aside Banners

Umro s tajnih 11 milijuna i ostavio ih za preko 100 daljnjih rođaka

Piše , Objavljeno

Izvor: Shutterstock

Nakon smrti 87-godišnjeg Josepha Richarda Stancaka uoči Božića 2016., rizničar države Illinois Michael Frerichs naletio je na golemo bogatstvo koje je Stancak ostavio iza sebe te se dao na posao pokušavajući to vratiti u ruke 119 nasljednika, od kojih većina živi u Poljskoj.

Šest godina nakon smrti gospodina Stancaka, državna je riznica potvrdila kako Stancakovoj ostavštini pripada 11 milijuna dolara, prenosi UNILAD.

Govoreći o misterioznom slučaju, rizničar Frerichs je rekao da njegov tim nije ni siguran kako je zaradio novac, iako je primijetio da je gospodin Stancak imao brod koji je nazvao “Easy”.

Stancakovi su se roditelji preselili iz Poljske u SAD još prije Prvog svjetskog rata, a imao je šestero braće i sestara. Međutim, bio je posljednji preživjeli član svoje uže obitelji.

I sad zamisli ovu daljnju rodbinu u Poljskoj. Ako je lik i znao za njih, vjerojatno mu nisu bili ni u peti. Samo je pitanje vremena kad će ti sretnici početi dobivati obavijesti o nasljedstvu.

Od ovog scenarija boli srce jer si ne dopuštamo tako nešto ni sanjati. Neka ipak bude negdje u rezervi dok budete istraživali obiteljsko stablo.

 

TAGOVIbogatstvo chicago milijuni Nasljednici nasljedstvo poljska