Zanimljivosti

Bako, kad će večera?

Aside Banners

Unajmi baku da ti skuha najbolju večeru u tvom životu!

Piše , Objavljeno

Postoji internet usluga za apsolutno sve što vam padne na pamet, a nekom je očito nedostajala bakina kuhinja pa je napravio ovaj servis.

Sjećaš se onog kad te tvoja baka tjera da jedeš svakih pet minuta iako si pojeo 10 sarmi, odojak i cijelu savijaču s jabukama? Nekad te to ubija u pojam, ali uglavnom ti nedostaje taj osjećaj pažnje – pogotovo kad si gladan.

baka1

Lou Pape je web odredište koja daje umirovljenim bakama priliku da kuhaju mušterijama i zarade nešto u poodmakloj dobi, ali i mušterijama daju iskustvo bake u kuhinji.

Nazoveš, baka skuha večeru, vjerojatno te natjera da sve pojedeš, opere suđe i ode doma.

Općepoznato je da su bake najbolje kuharice na svijetu, bez obzira na to što su najplaćeniji i najslavniji kuhari na svijetu muškarci. Čak ni majke nemaju te skillove kao bake, ali onog trenutka kad majka postane baka (čestitke!) – njezine kulinarske vještine su odjednom na steroidima.

baka2

Na stranici možete vidjeti fotografije bakutanera, godište i njihovu kulinarsku ponudu. Cijene variraju između 12 i 42 eura po osobi, što je relativno pristojna cijena za večeru s četiri jela. K tome domaću, gdje umak od gljiva nije samo gušća juha od gljiva.

Ako ubaciš još kakvu bijesnu napojnicu, sigurni smo da će baka Edith pred tvojim dejtom odglumiti kako si baš ti njen najdraži unuk. Ako se tvoja i bakina priča ne budu podudarale, uvijek možeš okriviti Alzheimera.

Usluga je zasad ograničena na Francusku, zato budi dobar prema svojoj baki bez obzira što si jeo prije pet minuta, a ona te tjera da još nešto pojedeš, vidi se kakav si mršav.

TAGOVIbaka domaća kuhinja domaće hrana internet jelo kuhinja večera web servis

Komentiraj