Zanimljivosti

ludost!

Aside Banners

Upao je u pećnicu zagrijanu na 720 stupnjeva i preživio?!

Piše , Objavljeno

Izvor: Shutterstock

Prvo na što pomislite kada čujete za grad St. Gallen vjerojatno su predivne planine i brojna skijališta. Iako je ovaj grad u Švicarskoj upravo po tome najpoznatiji, u njemu se nalazi i jedna problematična tvornica za izradu metala. U njoj se dogodio nesvakidašnji incident koji zvuči kao izmišljena priča o nastanku zlikovca sa supermoćima, ali je nažalost riječ o stvarnom događaju.

Ondje je 25-godišnji radnik propao kroz otvor u peći koja se grijala na 720 stupnjeva. U njoj se nalazio rastopljeni aluminij pa možete zamisliti u kakvoj se agoniji našao mladić, no uspio se izvući bez ičije pomoći.

Kako bi stvar bila još fascinantnija, prošao je “samo“ s opeklinama, ali je sačuvao živu glavu. Nije ovo prvi puta da se u toj tvornici događaju takvi slučajevi, jer je i 2014. godine na jednog zaposlenika pala posuda sa otopljenim metalom.

Stoga sljedeći put kada se budete žalili kolegi kako vam je teško na poslu, sjetite se da barem niste okruženi vrućim aluminijem u kojega možete upasti svakog trena.

TAGOVIincident metal švicarska tvornica