Zanimljivosti

influensiranje

Aside Banners

Upoznaj Ludwika – jedinog Instagram influencera kojeg trebaš pratiti

Piše , Objavljeno

U moru Instagram profila različitih influensera i onih koji to žele biti pokušavajući nas inspirirati provjerenom formulom koja se sastoji od polugole fotke i dubokog citata iz knjige koje nikad nisu pročitali, lako je doći do zasićenja. Dosta nam je inspiracije, pogotovo kad uz nju prodaješ set za noževe. Tako smo nekako mislili sve dok nismo naletili na Instagram profil malog, ćelavog zamorca Ludwika iz Poljske.

Meet Ludwik.


Ludwikova priča je prava moderna priča o uspjehu, što kaže i opis njegovog profila: “My life is a real “from zero to hero” story. From abandon pet to instagram celebrity in less than a year.”

Zamorac kojeg danas na Instagramu prati više od 250.000 ljudi se prije godinu dana bolestan i neuhranjen nalazio u jednom vrlo lošem pet shopu u Poljskoj odakle ga je spasila njegova današnja vlasnica Agata Nowacka. Agata se pobrinula da mali zamorac ozdravi i kad je stao na svoje noge primjetila je kako voli pozirati za kameru, a brzo nakon toga postao je prava Instagramuša.

Ludwik kraljuje Instagramom već zadnje tri godine, a samo jedan pogled na njegov profil bio je dovoljan da i sami padnemo pod njegov utjecaj. Damn you, Ludwik!


View this post on Instagram

A post shared by Ludwik (@ludwik_guinea_pig) on

Voli i partijati, ako pod partijanjem mislimo na spavanje.

Watch out, Beyonce.

Ludwik zna da ako želiš izgledati pametno, a pritom zadržati seksipil, samo moraš staviti naočale.

Girls, keep your bras on.

I za kraj, malo self motivacije.

TAGOVIguinea pig Instagram zamorac