Zanimljivosti

mogli bismo ladno

Aside Banners

Uvjereni smo da bismo ove svjetske rekorde mogli srušiti

Piše , Objavljeno

Svatko od nas poznaje barem nekoliko osoba koje bi definitivno izgradile ozbiljnu sportsku karijeru da se nije ispriječila ona jedna kobna ozljeda, nerazumijevanje od strane trenera ili da jednostavno nije prevagnula želja za obrazovanjem na nekom opskurnom stručnom studiju. I dok su se i takvi, nazovimo ih za ovu prigodu najoptimističnijima među nama, još davnih dana oprostili s iluzijama da će zaigrati, primjerice na svjetskom nogometnom prvenstvu i okrenuli se zatvaranju noćnih objekata, nema nikakvog razloga da već ovog ljeta nadolazeće natjecanje u Rusiji ne gledate zavaljeni na kauču, ali kao svjetski rekorder!

Najviše balona probušenih tijelom u 30 sekundi

Prokušana formula uspjeha u ovoj disciplini je šamaranje zadnjicom, čemu svjedoči i video aktualnog rekordera Davida Rusha s 49 balona u 30 sekundi, iako postoje i natjecatelji koji se kunu u snagu glave ili čak zubiju. Naravno, za ovu plemenitu nakanu trebat će vam i pomagači koji će ubacivati svježe balone u prešu, a jedini uvjet je da su baloni minimalnog promjera 20 cm. Uz dužno poštovanje gospodinu Davidu, par tjedana ozbiljnijih serija čučnjeva i dva pomagača koji će ovo shvatiti bar upola ozbiljno koliko i vi, napad na svjetski rekord čini se posve legitimnim.

Zalijepiti osobu duct tapeom za zid u što kraćem vremenu

Disciplina za koju se možete pripremati kod kuće, a možda čak i na poslu. Jedna je stvar ovdje svakako sigurna, duct tape će svoj dio zadatka izvršiti. Legendarna ljepljiva traka gažu je odradila besprijekorno čak i na Mjesecu za vrijeme Apollo misija tako da sigurno može izdržati i odabranika ili odabranicu vašeg srca i zida, ukoliko pokažete dovoljno vještine. Naša je preporuka da na zidu ipak ne završi prijatelj koji je igrao centra u Ciboni, a sve drugo će se već nekako srediti. Trenutni svjetski rekord je 28 sekundi i 53 stotinke što je, da se razumijemo, poprilično brzo, ali ne možemo se samo tako predati bez da useremo zidove prije proljetnog bojanja.

Najviše obučenih majica u 60 sekundi

Ako čitavo vrijeme potajno planirate impresionirati osobe do kojih vam je stalo, a pritom i želite izgledati kao pretila maskota second hand dućana ovo je vjerojatno idealna prilika. Pravila dopuštaju i pomagača, što nije za baciti, ali najbitnije je ustvari dobro pripremiti redoslijed i veličine majica, koje ćete s vremenom morati povećavati ukoliko želite da ostanu u komadu. Brojka koju ovdje lovite je 31 majica, međutim ako vam brzina nije vrlina i više bi vam odgovaralo oblačiti se sat-dva u miru pred ogledalom, morat ćete izazvati gospodina Sanatha Bandaru sa Šri Lanke, koji je jednom zgodom navukao 257 majica. Sjetit ćemo te se u kolovozu, prijatelju.

Najdulje gledanje TV-a bez prestanka

maca tv

Možda vam se ovo čini idealnim, ali toplo se nadamo da će vas brojka od 94 sata, koliko je skupio vrijedni Alejandro Fragoso iz New Yorka demotivirati. Ako baš morate pokušati, od legalnih stvari na koje treba računati savjetujemo buksanje dovoljne količine hrane i pića u blizini, aparat za kavu, pelene za odrasle i zaobilaženje domaćih TV kanala.

Poslagati slova iz juhe u abecedu

Najsvježiji rekord od svih nabrojanih odnedavno drži 11-godišnji Indijac Dipesh Ramchandra Karmoda kojemu je za ovaj podvig trebalo 26 sekundi i 3 desetinke, no nema gubljenja nade. Slažemo englesku abecedu, naravno, a tempo od sekunde po slovu koji je zadao spretni osnovnoškolac definitivno je respektabilan, ali čisto sumnjamo da dobri Dipesh zna što je mamina juha nakon izlaska i kojom se brzinom jede. Idealno pokušati srušiti nakon ljetnih festivala, kampova i sendvičarenja, a dotad nek dijete uživa u kratkotrajnoj slavi.

 

 

Autor: Bruno Pušić

TAGOVIbizarno jednostavno lista rekord svjetski rekord

Komentiraj