Zanimljivosti

Predobro

Aside Banners

VIDEO Ovaj lik reže obuću na pola – napokon znamo što valja, a što ne

Piše , Objavljeno

Recenziranje obuće nije ništa novo na internetu. Jako je bogata YouTubeova ponuda videa s tom tematikom. Odavno smo stvorili naviku pogledati “hands-on” video prije, nego se odlučimo na kupnju, ali uvijek nam je nedostajao odgovor na pitanje: “Koliko je ta obuća zapravo dobra?” Napokon smo riješili i to.

Pronašli smo ( ili je pronašao nas, znate već: internet, FBI i algoritmi) YouTube kanal Rose Anvil. Na tom kanalu nas njegov vlasnik, Weston Kay, ugodno iznenadio osvježavajućim konceptom. Naime, umjesto da ima uobičajen kanal gdje recenzira ono što svi možemo pronaći na Googleu, on ide korak dalje. Weston doslovno uništava svu obuću kako bi nam pokazao od čega je sačinjena i na kraju donosi svoj sud o tome je li to dobro ili ne.

Radi se o stručnjaku koji sam proizvodi ručne radove, najviše od kože.

Pogledali smo nekoliko videa, a najviše nam se dopao video u kojemu predstavlja Carrhartovu radnu obuću. I prije, nego ju je prerezao i demolirao, već nam je uputio pažnju na jako lošu izradu obuće koja se cijeni 155 američkih dolara. Nakon što je prerezao cipele i sami smo mogli vidjeti koliko su zapravo loše. Nešto što se naziva radnom obućom ne bi sigurno izdržalo niti jedan radni dan.

Uvidjeli smo kako je Carrhart postao brend koji masno naplaćuje odjeću zbog logotipa.

Dosta zanimljiva činjenica je ta, što je ovom YouTuber dotični video trebao biti sponzoriran, ali nakon što je poslao sponzorima video na uvid, odlučili su se povući… Dosta nas zanima tko bi se mogao povući iz videa koji pokazuje koliko je kvaliteta Carrharta loša. Svaka čast na iskrenosti i čvrstim principima!

Drugi njegovi videi su nam pokazali valjaju li nove Conversice ičemu, koliko su visoke Vansice zapravo dobre te da 16-godišnjakinje s pravom obožavaju bijele Air Force jedinice.

Svakako pogledajte navedeni video sami. Internetu treba više svježeg kvalitetnog sadržaja.

TAGOVICarrhart Rose Anvil