Zanimljivosti

luzer dana

Aside Banners

Zaposlenik tuži supermarket za masne pare nakon što mu se kolega masno isprdio u lice

Piše , Objavljeno

Kaže da su mu kolege šupci.
Doslovno.
I sada bi se zahvaljujući tome mogao brutalno obogatiti. Ako mu prođe.

42-godišnji Atif Masood, pomoćnik prodaje u Tescu, tužio je lanac supermarketa za pozamašnih 20.000 funti (170.477 kuna) za vjerovali ili ne, prdac u lice.

Točno si pročitao. 20.000 £. Za prdac.

simone-hutsch-387523-unsplash

Masood se požalio kako je sam čin bio “jako ozbiljan i uznemirujuć” te samo jedan u nizu buling incidenata koje je doživio od svojih kolega. U dokumentaciji podnesenoj sudskom tribunalu za zapošljavanje u Londonu, Masood tvrdi da je uznemiravan i diskriminiran zbog svoje pakistanske pozadine (ne znamo na koji su način pakistanske pozadine drugačije od naših) i muslimanske vjere.

Konačni udarac, u obliku prca, uslijedio je kada je jedan od njegovih kolega mu pustio vjetar ravno u lice dok su se druga dvojica samo smijali. Na stranu diskriminacije i bulinzi, ali neka baci kamen tko nije na ovo makar maaalčice trznuo usnicu? Onako barem Tuđman style. Znamo da jesi.

Masood, koji je od 2006. godine radio u Tescu, izjavio je da u trgovinama ima previše diskriminacije (na osnovu pozadina) i da nisu dovoljno ozbiljno istražili njegovu pritužbu.

Kao odgovor, Tesco je pregledao svoje snimke i utvrdio da zbilja postoji “dovoljan dokaz” kako bi potkrijepio Masoodovu smrdljivu tvrdnju. Lanac je međutim, zanijekao da tolerira takvo ponašanje na radnom mjestu.

Što ti misliš? Je li Masood pretjerano reagirao ili su radni uvjeti u Tescu fakat usrani?

TAGOVIprdež tesco tužba

Komentiraj