Zanimljivosti

veza online

Aside Banners

Završio u bolnici nakon 10 dana čekanja svoje online djevojke na aerodromu

Piše , Objavljeno

Ne, nije ušla u duty free shop ili otišla popraviti make-up na WC. Alexander Pieter Cirk je doletio iz Nizozemske u kineski grad Changsha kako bi upoznao Zhang, Kineskinju s kojom je “izgradio naizgled čvrstu vezu” kroz dva mjeseca online dopisivanja. Zhang mu vjerojatno nije povjerovala jer – nije se pojavila!

Netko bi pomislio da se radi o slučaju lažnog identiteta kako nas je MTV-ev Catfish znao uvjeriti posljednjih nekoliko godina, ali Zhang uistinu postoji. Za jednu lokalnu tv-postaju je izjavila kako je od Cirka dobila fotke zrakoplovnih karata, na što je mislila da se šali, a on se poslije nije javljao.

Kad se napokon javio, Zhang je imala isključen telefon što objašnjava posjetom plastičnom kirurgu u drugom gradu i nepostojanje signala. Ako ste mislili da naši mobilni operateri u maloj Hrvatskoj imaju loš signal, niste probali telekomunikacijske usluge u Kini.

Nizozemac je proveo 10 dana na aerodromu i naposljetku je bio hospitaliziran nakratko. Nakon oporavka, u ponedjeljak je odletio u Nizozemsku. Može li njihova ljubav preživjeti ovu oluju?

TAGOVIaerodrom ljubav tinder

Komentiraj