Zanimljivosti

melji melji

Aside Banners

Zbog grindera za (khm) biljke u obliku granate evakuirali čitav aerodrom

Piše , Objavljeno

Znamo da postoje grinderi svih veličina i oblika, osim onih bazičnih možete čak svoje najdraže “začine” mljeti i u različitim Zmajevim kuglama i Pokeloptama, ali jedna kreativna duša je odlučila ipak riješiti si jedan uistinu poseban. Toliko poseban da su svi ljudi zbrisali jer nisu mogli vjerovati koliko je poseban.

U argentinskom gradu Mar del Plata je nastala pomutnja neviđenih razmjera. Aerodrom Astor Piazzolla je evakuiran jer je grinder za kanabinoidne supstance pronađen u smeću. Ako ne znaš što je grinder – vjerojatno je tvoja ruka utipkala broj argentinske policije.

Alejandro Itzcovich (E Ickoviću, Ickoviću), načelnik zaštitnih postrojbi za sigurnost aerodroma, dao je izjavu za medije u kojoj ističe kako je vjerojatno netko bacio grinder u smeće prije ukrcavanja. Vlasti su potvrdile da u pitanju nije ekskluziv i pokušavaju otkriti tko je vlasnik problematičnog objekta.

Ovo nije prvi put da ovakvi grinderi uzrokuju probleme na aerodromima – u protekle dvije godine su zabilježena dva identična slučaja, jedan u Washingtonu, drugi u Sacramentu.

Ako hoćeš grinder, izaberi Pokeloptu.

TAGOVIaerodrom grinder kanabis kriminal marihuana zrakoplov

Komentiraj